ACTUALIZARE - BARAJ LIGA 3 - Viitorul Ulmeni ratează calificarea

15 Iunie 2019, la ora 18:17 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 698 vizualizări

ACTUALIZARE - BARAJ LIGA 3 - Viitorul Ulmeni ratează calificarea

2-2 - așa s-a terminat azi meciul tur al barajului de promovare în Liga  3 dintre Viitorul Ulmeni și Unirea Mirșid. Returul se joacă în 22 iunie.
 
Viitorul Ulmeni, campioana Maramureșului, a întâlnit azi - pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare - campioana Sălajului, Unirea MirșidPrima confruntare dintre cele două campioane s-a încheiat cu scorul 2-2, golurile fiind înscrise de Sergiu Costin (min. 14) și Alexandru Ignat (min. 51, din penalty), respectiv de Ciprian Pavel (min. 12, 75). Jocul a fost arbitrat la centru de sătmăreanul Rareș Vidican, asistat de Doru Lucaciu (Cluj-Napoca) și Ovidiu Timar (Marghita). Observatori ai jocului au fost desemnați Ivan Toma (Bistriţa) și Sergiu Neichi (Satu Mare).
 
Viitorul a devenit campioana Maramureșului după ce a câștigat 17 dintre cele 18 meciuri disputate în seria Sud și s-a impus cu scorul general de 8-2 de Avântul Bârsana în finala Ligii 4. Unirea Mirșid a ajuns la baraj după ce a bifat 21 de victorii și un egal în cele 24 de jocuri presupuse de campionatul Ligii a patra din Sălaj. 
 
Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur - retur, pe terenul fiecărei echipe. În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri de baraj, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu şi se declară câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.  În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.
Returul are loc sâmbăta următoare, în 22 iunie, de la ora 17:30.
 
ACTUALIZARE
În manșa secundă, gazdele de la Unirea Mirșid s-au impus cu scorul de 2-0. Cu scorul general de 4-2, campioana Sălajului obține calificarea în Liga a treia.

Cronica finalei județene poate fi citită aici, poze de la finală găsiți aici, iar avancronica meciului tur de baraj este disponibilă aici.
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP