ATENȚIE! - La finele turului se schimbă legitimațiile de joc

09 Octombrie 2019, la ora 15:21 / Publicat în Comunicate AJF / 763 vizualizări

ATENȚIE! - La finele turului se schimbă legitimațiile de joc

Tuturor jucătorilor din Liga 4 (seniori și juniori) și Liga 5 li se vor schimba carnetele de joc în pauza competițională dintre tur și retur. De asemenea, toate fotografiile jucătorilor legitimați vor fi actualizate.
 
Conform hotărârii Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) din data de 1 iulie 2019, se vor schimba toate legitimațiile și pozele din carnetele de joc pentru componenții echipelor de Liga 4 (seniori și juniori) și Liga 5. Această decizie a fost luată dat fiind că multe carnete sunt deteriorate, în unele cazuri nu mai există spații disponibile pentru vizele anuale și cele medicale și toate fotografiile trebuie actualizate pentru evitarea problemelor în situațiile de substituire.
 
În consecință, cât mai repede (maximum până la finele turului), oficialii echipelor din Ligile 4 și 5 sunt invitați să pregătească 2 fotografii actuale pentru fiecare jucător legitimat. Pozele trebuie să ajungă la AJFMM cel târziu la finalul turului. 
 
După ultima etapă din acest tur de campionat, brigada de arbitri va ridica toate carnetele de joc pentru ca acestea să poată fi înlocuite până la începutul returului.
 
Menționăm că jucătorii care nu vor avea carnetul schimbat nu vor avea drept de joc până când nu vor prezenta noua legitimație.
 
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați oficialii AJFMM fie la sediul din Bulevardul Unirii 11J, fie apelând numărul de telefon 0721-243449 sau pe mail-ul asociației (maramures@frf-ajf.ro).

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP