Comunicat AJF Maramureș

10 Aprilie 2020, la ora 08:31 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 2050 vizualizări

Comunicat AJF Maramureș

Dragi colegi și colaboratori, 

jucăm un meci pe care nu ne-am gândit vreodată că îl vom disputa. 

Cu o lună în urmă, Federația Română de Fotbal a decis suspendarea activității fotbalistice pe întreg teritoriul României și la toate nivelurile, ca urmare a pandemiei cu COVID-19. Prin urmare, AJF Maramureș și-a suspendat activitatea, neorganizând niciun fel de competiție.

Chiar dacă nu am putut relua meciurile oficiale conform calendarului stabilit și nici nu vom auzi fluierul arbitrului prea curând, timpul încă ne permite să așteptăm în liniște evoluția crizei sanitare și să luăm la momentul oportun cele mai înțelepte decizii.

Păstrăm în permanență legătura atât cu Federația Română de Fotbal, cât și cu celelalte asociații județene din țară. Aveți încredere în noi: vom face cele mai potrivite alegeri pentru a duce la bun sfârșit sezonul 2019/2020.

Pentru fotbal va fi destul timp, în acest moment trebuie să ne preocupe sănătatea tuturor participanților la fenomenul fotbalistic din Maramureș. Conducerea AJFMM împreună cu corpul de arbitri și observatori suntem pregătiți să reluăm în orice moment competițiile și să fim în măsură să comunicăm campioanele atât la nivel de juniori, cât și la seniori (Liga 4), precum și câștigătoarea Cupei României.

Până atunci, însă, haideți să ne bucurăm de sfintele sărbători de Paști. Să aprindem lumina speranței fiecare la casa lui și să fim sufletește aproape unii de alții. Vor veni și clipele în care vom sărbători împreună ca și altădată...

Zoli Szekely, președinte AJFMM

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP