COMUNICAT - În atenția membrilor afiliați

15 Aprilie 2021, la ora 20:20 / Publicat în Comunicate AJF / 1800 vizualizări

COMUNICAT - În atenția membrilor afiliați

Vă informăm că, în urma ședinței Comitetului Executiv, s-a hotărât organizarea unei competiții în vederea desemnării echipei care va reprezenta județul Maramureș la barajul pentru promovarea în Liga 3.
 
Având în vedere perioada scurtă pe care o avem la dispoziție pentru a comunica Federației Române de Fotbal echipa câștigătoare (termenul limită este 8 mai), numărul relativ mare de jocuri pe care trebuie să le dispute o echipă (minimum șapte), precum și obligativitatea efectuării săptămânale a testelor antigen SARS-CoV-2, au reușit să se înscrie în competiție patru echipe de Liga 4. Este vorba despre ACS Avântul Bârsana, ACS Salina Ocna Șugatag, CSM Sighetu Marmației și ASFC Lăpușul Târgu Lăpuș.
 
Competiția va fi organizată sub formă de turneu pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmației. În perioada 16-18 aprilie se va desfășura turul, pentru ca returul să aibă loc în 23-25 aprilie. Jocul cu numărul 7, între ocupantele primelor două poziții din clasament după tur și retur, se va disputa în 28 aprilie.
 
De asemenea, s-a hotărât ca - începând din 15 mai - să se organizeze campionatele județene, ediția 2020/2021, atât pentru Liga 4, cât și pentru Liga 5, precum și faza județeană a Cupei României. În acest sens, delegații echipelor sunt rugați să se prezinte la sediul AJFMM până în 29 aprilie pentru soluționarea problemelor administrative (legitimații, transferuri, contracte etc.), astfel încât la data stabilită să începem competițiile în bune condiții.
 
Dorim mult succes celor patru echipe angrenate în acest minicampionat care începe mâine, cu speranța ca una dintre ele să reprezinte Maramureșul în Liga 3 în sezonul 2021/2022. Pe toți ceilalți vă așteptăm să participați la competițiile organizate de AJFMM, în condiții de deplină siguranță și în spiritul fair-play-ului.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP