CSM Sighetu Marmației stă în prima etapă de baraj

09 Mai 2021, la ora 12:18 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 614 vizualizări

CSM Sighetu Marmației stă în prima etapă de baraj

Azi, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului primei etape a barajului de menținere / promovare în Liga 3.
 
Șase dintre cele 24 echipe comunicate de Asociațiile Județene de Fotbal Federației Române de Fotbal participă la prima etapă a barajului de menținere / promovare în Liga 3. În 12 mai vor avea loc meciurile dintre reprezentantele următoarelor județe: Cluj - Bacău, Sibiu - Prahova, Satu Mare - Argeș.
 
Reprezentanta Ligii 4 din Maramureș, CSM Sighetu Marmației, va merge astfel direct în etapa 2 din barajul de menținere / promovare în Liga 3. Etapă în care se vor întâlni cele 21 reprezentante ale județelor și cele 21 echipe care s-au plasat pe locurile retrogradabile (locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii) la finalul sezonului regular al competiţiei Liga 3. Datele de desfăşurare ale celor două manşe sunt 16 şi 23 mai.
 
În această a doua etapă a barajului de menținere / promovare în Liga 3 Maramureșul va fi reprezentat și de Progresul Șomcuta Mare, care a terminat pe locul 9 seria 10 din Liga 3, sezonul 2020/2021.
 
Informații și foto - Federația Română de Fotbal

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP