CUPA ROMÂNIEI - Finala Maramureșului se joacă mâine

05 Iunie 2019, la ora 07:53 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 437 vizualizări

CUPA ROMÂNIEI - Finala Maramureșului se joacă mâine

Cu începere de la ora 18.00, mâine, pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” are loc finala Cupei României - faza județeană. Progresul Șomcuta Mare și Viitorul Ulmeni sunt cele două echipe care își dispută trofeul în Maramureș.

Progresul Șomcuta Mare și-a început parcursul în Cupa României cu 7-1 împotriva celor de la Carmen Satulung, pentru ca Viitorul Ulmeni să scoată din competiție Gloria Sălsig grație victoriei cu 5-1. În a doua etapă, ambele finaliste de mâine au bifat victorii la scor: 11-0 pentru Șomcuta în compania CS Fărcașa, 9-1 pentru Ulmeni împotriva celor de la Unirea Șișești. În sferturi, Progresul a eliminat FC Suciu de Sus (5-2), iar Viitorul a dispus de Dinamic Groși (5-2). Cu același scor de 5-2 s-a impus Progresul în fața celor de la Bradul Vișeu de Sus în semifinale, în timp ce gruparea din Ulmeni a câștigat cu 2-1 confruntarea cu Avântul Bârsana.

Finala Maramureșului în Cupa României se dispută așadar între Progresul Șomcuta Mare și Viitorul Ulmeni mâine, începând cu ora 18.00, pe Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Partida va fi condusă de Zoltan Szekely jr., asistat de Radu Despa și Daniel Lar. Arbitru de rezervă: Daniel Gheighiș. Observator: Ioan Marchiș.

Cele două adversare de mâine s-au întâlnit în acest sezon și în seria Sud a Ligii a patra: în tur, victoria a revenit celor de la Progresul, la Șomcuta, pentru ca în retur Viitorul să se impună în Ulmeni. În ambele jocuri scorul a fost 2-1.

Finala de mâine va fi urmată de o festivitate de premiere oficiată de Zoltan Szekely - președinte AJFMM. Cupe, medalii și diplome vor primi cele două finaliste.

Foto (c) frf.ro

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP