CUPA ROMÂNIEI - Meciurile din optimi se dispută în 25 septembrie

18 Septembrie 2019, la ora 08:06 / Publicat în Comunicate AJF / 488 vizualizări

CUPA ROMÂNIEI - Meciurile din optimi se dispută în 25 septembrie

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 16.30, au loc meciurile contând pentru optimile Cupei României în Maramureş, ediţia 2019/2020.

În urma tragerii la sorţi care a avut loc azi la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, s-au stabilit confruntările din a treia etapă a Cupei României în Maramureş, cea a optimilor. 

Meciurile din optimile Cupei României
CSO Borşa - ACS Salina Ocna Şugatag
ACS Bradul Vişeu de Sus - Unirea Şişeşti
CSM Sighetu Marmaţiei - CS Viitorul Ulmeni
CS Seini - CS Progresul Şomcuta Mare
AS Nistru - CS FC Suciu de Sus
AS Remeţi - ACS Bradul Groşii Ţibleşului
CS Fărcaşa - ACS Avântul Bârsana
ACS Satu Nou de Jos - CSO Minerul Baia Sprie

Partidele se vor disputa miercuri, 25 septembrie, de la ora 16.30.

Cheltuielile legate de baremul de arbitraj vor fi suportate de ambele echipe, în mod egal, la nivelul Ligii a patra (120 lei - arbitrul, 200 lei - asistenţii, 100 lei - observatorul). Asistența medicală va fi asigurată și suportată de către echipa gazdă.

Dacă după 90 de minute de joc, rezultatul va fi de egalitate, atunci se vor mai disputa două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, se trece la lovituri de departajare. La meciurile cu prelungiri, echipele au dreptul și la a cincea schimbare, aceasta putând fi efectuată doar în timpul celor două reprize de prelungire. (Exemplu: dacă o echipă a efectuat trei schimbări în timpul regulamentar de joc - 90 de minute, are dreptul să facă schimbările 4 și 5 în cele două reprize de prelungire).

Atenție! La meciurile în care se întâlnesc două echipe de Liga 4, este obligatorie utilizarea juniorilor Under 21 (2 pe tot parcursul partidei). Regula nu se aplică atunci când se află față în față o echipă de Liga 4 și una de Liga 5.
 
Rezultatele din Cupa României, ediţia 2019/2020: turul 1, turul 2 (16-imi).
 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP