CUPA ROMÂNIEI - Progresul Șomcuta Mare, locul I în Maramureș

07 Iunie 2019, la ora 07:13 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 455 vizualizări

CUPA ROMÂNIEI - Progresul Șomcuta Mare, locul I în Maramureș

Progresul Șomcuta Mare s-a impus cu 3-1 (1-1) în finala Cupei României în Maramureș în compania celor de la Viitorul Ulmeni.

Progresul Șomcuta Mare și-a început parcursul în Cupa României cu 7-1 împotriva celor de la Carmen Satulung, pentru ca Viitorul Ulmeni să scoată din competiție Gloria Sălsig grație victoriei cu 5-1. În a doua etapă, ambele finaliste de mâine au bifat victorii la scor: 11-0 pentru Șomcuta în compania CS Fărcașa, 9-1 pentru Ulmeni împotriva celor de la Unirea Șișești. În sferturi, Progresul a eliminat FC Suciu de Sus (5-2), iar Viitorul a dispus de Dinamic Groși (5-2). Cu același scor de 5-2 s-a impus Progresul în fața celor de la Bradul Vișeu de Sus în semifinale, în timp ce gruparea din Ulmeni a câștigat cu 2-1 confruntarea cu Avântul Bârsana.

Progresul Șomcuta Mare și Viitorul Ulmeni s-au aflat față în față în finala Maramureșului în Cupa României, jocul fiind condus de Zoltan Szekely jr., asistat de Radu Despa și Daniel Lar. Arbitru de rezervă: Daniel Gheighiș. Observator: Ioan Marchiș.

Progresul Șomcuta Mare

Viitorul Ulmeni

Sergiu Costin (Viitorul) a deschis scorul în min. 17. Egalarea a venit din penalty transformat de Ionuț Buhai în min. 26. În actul secund, Ionuț Buhai aduce avantajul pentru Progresul în min. 69, scorul final fiind stabilit de Bogdan Bîrle (Progresul) în min. 72: 3-1 pentru echipa din Șomcuta Mare.

Oficialii jocului, premiați de Cristian Balaj și Zoltan Szekely

După meci a avut loc festivitatea de premiere, oficiată de Cristian Balaj - director al Agenției Naționale Anti-Doping - și Zoltan Szekely - președinte al AJFMM. Cupe, medalii și diplome au răsplătit cele două finaliste.

Detalii despre finală găsiți aici.

Mai multe imagini de la finală sunt disponibile aici.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP