Datele și condițiile pentru disputarea barajelor de promovare în Liga 3

07 Iulie 2020, la ora 13:43 / Publicat în Comunicate AJF / 849 vizualizări

Datele și condițiile pentru disputarea barajelor de promovare în Liga 3

Comitetul de Urgență FRF a aprobat astăzi, 7 iulie, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii 3 în sezonul 2020/2021.
 
Pentru promovarea în al treilea eșalon, prin tragere la sorți, fuseseră deja stabilite 14 mini-grupe de câte 3 echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute 3 partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru.
 
Partidele se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe – 2 vs 3, 1 vs 2, 3 vs 1 -, iar fiecare echipă va îndeplini o dată rolul de gazdă, deși partidele se dispută pe teren neutru.
 
Componența mini-grupelor și ordinea echipelor pot fi consultate AICI.
 
Câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3.
 
Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30.
 
În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă, criteriul 7 din lista de criterii:
1. rezultatele directe
2. golaverajul în jocurile directe
3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe
4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)
5. golaverajul general din mini-grupă
6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă
7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte
 
În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.
 
Regulamentul complet privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3 sezonul 2020/2021 este disponibil AICI.
 
Sursă informații și foto: Federația Română de Fotbal

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP