FESTIVITATE - Cei mai buni juniori ai Maramureșului, premiați de AJFMM

10 Iunie 2019, la ora 06:47 / Publicat în Comunicate AJF / 887 vizualizări

FESTIVITATE - Cei mai buni juniori ai Maramureșului, premiați de AJFMM

Cupe, medalii și diplome au primit echipele clasate pe podiumurile campionatelor județene Under 11, Under 13, Under 15 și Under 15 - Liga Elitelor din partea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM).

Pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare au avut loc festivitățile de premiere pentru campionatele județene Under 11, Under 13 și Under 15, precum și pentru Under 15 - Liga Elitelor. Zoltan Szekely - președinte al AJFMM, Emil Kemenes - președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori - și Mihai Mihalca - președinte al Comisiei de Competiții au oferit cupe, medalii și diplome celor mai valoroși juniori ai Maramureșului în sezonul 2018/2019.

CS Sporting Recea 2 (antrenor, Cristian Costrabă)
a cucerit locul I la Under 11, terminând neînvinsă campionatul județean și acumulând 54 de puncte. La 12 puncte în spatele celor din Recea s-a plasat Viitorul Sighetu Marmației (antrenor, Ciprian Sima). Podiumul a fost completat de băimărenii de la ACS Electrica (antrenor, Petrică Negrea), care au adunat 41 de puncte.

Sporting Recea 2

Viitorul Sighetu Marmației

Electrica Baia Mare

Plimob (antrenor, Ioan Hotea) s-a impus la Under 13, sighetenii acumulând 43 de puncte. La trei puncte distanță s-a clasat Electrica 2 (antrenor, Ciprian Danciu), băimărenii cucerind astfel argintul campionatului județean. Bronzul le-a aparținut celor de la Sporting Recea (antrenor, Dănuț Sabou), care au acumulat 37 de puncte.

Plimob Sighetu Marmației

Electrica 2 Baia Mare

Sporting Recea

Plimob (antrenor, Ioan Hotea) este campioana Maramureșului la Under 15, sighetenii bifând 12 victorii în tot atâtea meciuri. Având cu 11 puncte mai puțin, CSȘ 2 Baia Mare (antrenor, Anton Goia) a ocupat locul 2 al podiumului. Pe III s-a plasat CS Fărcașa (antrenor, Radu Gheorghe), cu 21 de puncte.

Plimob Sighetu Marmației

CSȘ 2 Baia Mare

CS Fărcașa

Liga Elitelor Under 15 în Maramureș a fost câștigată de Sporting Recea (antrenor, Dănuț Sabou).


Sporting Recea
 

Alexandru Timiș de la Zorile Moisei (cu 43 de goluri) a câștigat titlul de golgheter al Ligii a patra - juniori, în sezonul 2018/2019.

Galerie foto, aici.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP