FINALA LIGII 5 - Faurul Făurești vs Gloria Sălsig 3-1

10 Iunie 2019, la ora 09:15 / Publicat în Comunicate AJF / 641 vizualizări

FINALA LIGII 5 - Faurul Făurești vs Gloria Sălsig 3-1

Cu 3-1 s-a impus Faurul Făurești în fața celor de la Gloria Sălsig în finala Ligii a cincea în Maramureș, sezonul 2018/2019.
 

Faurul Făurești a câștigat seria 1 a Ligii a cincea, obținând 10 victorii și bifând 2 egaluri în cele 14 partide disputate. Cu 47 de goluri înscrise și 17 primite, cei din Făurești au avut - de asemenea - și cel mai prolific atac al seriei și cea mai puternică apărare.  Gloria Sălsig s-a impus în seria 2 a Ligii a cincea, având 11 victorii și un egal în cele 14 meciuri jucate. Cu 63 de goluri înscrise, cei din Sălsig au avut cel mai solid atac din serie.

Cele două grupări și-au disputat - pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare - finala Ligii a cincea. Victoria a revenit celor din Făurești la scorul de 3-1 (1-0). Andrei Crișan (Făurești) deschide scorul în min. 36. Egalarea vine în min. 60 grație lui Cristian Vasoc. 14 minute mai târziu, Andrei Crișan readuce Faurul în avantaj și tot el închide tabela în min. 78.
 

Jocul a fost condus de Vlad Mare, asistat de Bogdan Mureșan și Florin Mihali. Arbitru de rezervă: Marius Tiniș. Observator: Francisc Lukacs.


 

Pentru Faurul au evoluat: Radu (căpitan) - Borode (min. 82, Țura), Botiș (min. 52, Leș), Crișan, Danciu,  Nicoară (min. 59, Covaciu), Poduț, Pop (min. 65, Mureșan), Roman, Tamaș, Ungur. Antrenor: Gavril Vasiac - principal, Gheorghe Leș - secund.
 

Pentru Gloria au jucat: Ciocean - A. Bancoș (min. 46, Vasoc), Chiș, Ciorba, Crișan, Al. Pop (min. 88, Cirț), V. Pop, D. Zah (căpitan),Șt. Zah (min. 66, Parvyi), D. Șandor (min. 76, P. Bancoș), I. Șandor . Antrenori: Dinu Pășcuț - principal, Dănuț Botiș - secund.

Cartonașe galbene: Borode (min. 40) și Crișan (min. 75), respectiv Ciorba (min. 17), I. Șandor (min. 45) și Pop (min. 56).
 

Finala a fost urmată de o festivitate de premiere oficiată de Zoltan Szekely, președinte al AJFMM. Pe cupele și medaliile oferite celor două finaliste, au fost pregătite trofee și pentru cei doi golgheteri ai Ligii a cincea: Alex Chiuzbăian de la Rapid Satu Nou de Sus și Adrian Chiș de la Gloria Sălsig, ambii cu câte 17 goluri.

Pentru mai multe imagini de la eveniment, dați click aici.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP