În 17/18 septembrie încep campionatele juniorilor

07 Septembrie 2016, la ora 13:01 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 193 vizualizări

În 17/18 septembrie încep campionatele juniorilor

În ședința organizată de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) cu delegații echipelor de copii și juniori și ai echipelor de fotbal feminin s-a stabilit sistemul competițional pentru sezonul 2016/2017.

Campionatele pentru categoriile de vârstă Under 15 (10 echipe înscrise), Under 13 (8 echipe) și Under 11 (9 echipe) vor începe în 17/18 septembrie. Se va juca în 2016 tot turul, urmând ca - dacă vremea va permite acest lucru - să se programeze în acest an calendaristic și primele jocuri din retur.

În premieră pentru Maramureș va avea loc un campionat județean de fotbal feminin, la nivelul junioarelor. Vor participa patru echipe, urmând ca prima etapă să aibă loc în 1 octombrie. Se va juca în etape săptămânale, în sistem tur-retur.

La ședință au participat Dacian Nastai - antrenor zonal, reprezentant al Federației Române de Fotbal; Cristian Balaj - președinte AJFMM; Emil Kemeneș - președinte Comisia pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM și Cristian Bogdan - vicepreședinte Comisia pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM.


 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP