Înscrieri până în 1 octombrie pentru ”Ola” și ”Ene”

13 Septembrie 2019, la ora 07:14 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 323 vizualizări

Înscrieri până în 1 octombrie pentru ”Ola” și ”Ene”

Până marți, 1 octombrie, la sediul AJFMM se fac înscrieri pentru interligile de iarnă - Trofeul ”Gheorghe Ola” și Trofeul ”Gheorghe Ene”.

Ediția 2019 a interligii de iarnă Trofeul ”Gheorghe Ola” se adresează copiilor născuți în 2010 și mai mici. Prima este etapa județeană, care se poate organiza până cel târziu în 17 noiembrie. Echipa din Maramureș care va câștiga locul 1 pe județ se va califica la etapa zonală, care va avea loc în perioada 2-4 decembrie. Maramureș face parte din zona 8, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Faza finală se va derula în 16-18 decembrie. 
 
Regulamentul poate fi consultat aici.
 
Interliga de iarnă Trofeul ”Gheorghe Ene”, ediția 2019, este destinată copiilor născuți în 2011 și mai mici. Competiția începe cu etapa județeană, care se va organiza până cel târziu în 17 noiembrie. Campioana Maramureșului se va califica la etapa zonală, planificată pentru 29 noiembrie - 1 decembrie. Din zona 8 face parte județul Maramureș, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Etapa finală va avea loc în 13-15 decembrie. 
 
Regulamentul poate fi consultat aici.
 
Reprezentanții cluburilor care doresc să se înscrie la aceste competiții sunt așteptați până în 1 octombrie la sediul AJFMM pentru a completa formularele necesare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP