INTERLIGA DE IARNĂ - 8 echipe înscrise în Maramureș la ”Gheorghe Ola”

11 Octombrie 2019, la ora 08:44 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 1255 vizualizări

INTERLIGA DE IARNĂ - 8 echipe înscrise în Maramureș la ”Gheorghe Ola”

În 29 octombrie are loc ediția 2019 a interligii de iarnă Trofeul ”Gheorghe Ola” în Maramureș, competiție pentru care s-au înscris opt echipe.
 
Marți, 29 octombrie, în sala de sport a Școlii ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare are loc ediția 2019 a interligii de iarnă Trofeul ”Gheorghe Ola” în Maramureș. Competiția se adresează copiilor născuți în 2010 și mai mici. Opt echipe s-au înscris pentru etapa județeană. Este vorba despre Sporting Maramureș, Dynamic Baia Mare, Minerul Baia Mare, Electrica Baia Mare, Plimob Sighetu Marmației, CSȘ 2 Baia Mare, Viitorul Sighetu Marmației și Minerul Baia Sprie.
 
Echipa din Maramureș care va câștiga locul 1 pe județ se va califica la etapa zonală, care va avea loc în perioada 2-4 decembrie. Maramureș face parte din zona 8, alături de Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Faza finală se va derula în 16-18 decembrie. 

Regulamentul poate fi consultat aici.
 
Gheorghe Ola (1928-1995) a fost fotbalist și antrenor al echipei naționale de fotbal a României (1972).  A evoluat pe postul de mijlocaș și, ca senior, a jucat pentru Sportul Studențesc. A antrenat echipele Viitorul București, FCSB, Sportul Studențesc, Olimpia Satu Mare și Farul Constanța.
 
Ediția 2018 a interligii de iarnă Trofeul ”Gheorghe Ola” în Maramureș a fost câștigată de Plimob Sighetu Marmației.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP