Micii fotbaliști din Maramureș, invitați la meciul România - Norvegia

27 Septembrie 2019, la ora 11:27 / Publicat în Comunicate AJF / 445 vizualizări

Micii fotbaliști din Maramureș, invitați la meciul România - Norvegia

Copiii sub 14 ani sunt invitați - gratuit - să susțină naționala României din tribunele Arenei Naționale marți, 15 octombrie, în meciul împotriva Norvegiei, contând pentru preliminariile Euro 2020.
 
Angrenată în preliminariile Euro 2020, reprezentativa României va juca în octombrie și noiembrie partidele decisive pentru calificarea la turneul final. Din păcate, în urma sancțiunilor UEFA, următorul meci programat pe teren propriu, cel împotriva Norvegiei, se va disputa fără spectatori. Dar, așa cum spune și sloganul tricolorilor, ”luptăm împreună”! Și chiar dacă România va juca fără spectatori, fără suporteri, NICIODATĂ!
 
Astfel, Federația Română de Fotbal a elaborat o procedură aprobată de UEFA prin care invită gratuit la meciul România - Norvegia copiii sub 14 ani. Inclusiv copiii legitimați la cluburile din Maramureș. Aceștia vor merge la eveniment însoțiți, regula fiind la 10 copii - un însoțitor. Ei vor putea urmări de pe Arena Națională meciul programat marți, 15 octombrie, de la ora 21:45. Intrarea este gratuită atât pentru copii, cât și pentru însoțitori!

Pentru a asista la România - Norvegia, un reprezentant al conducerii clubului doritor să participe la evenimentul de pe Arena Națională este rugat ca - până cel târziu joi, 3 octombrie, ora 10.00 - să apeleze pentru detalii suplimentare numărul 0757-419125  sau să se prezinte la sediul AJFMM (Bdul Unirii 11J, Baia Mare). Vă vom ajuta să parcurgeți pașii astfel încât micii suporteri maramureșeni să ajungă pe Arena Națională.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP