PERFECȚIONARE - Curs pentru antrenorii cu licențe UEFA A și B

17 Octombrie 2017, la ora 11:25 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 203 vizualizări

PERFECȚIONARE - Curs pentru antrenorii cu licențe UEFA A și B

Circa 50 de antrenori din Sălaj, Satu Mare, Bistrița Năsăud și Maramureș au participat la un curs de perfecționare organizat de FRF cu sprijinul AJFMM.

Pentru prima dată Maramureșul a fost gazda unui curs de perfecționare adresat deținătorilor de licențe UEFA A și UEFA B. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Fotbal (FRF) cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM).

Cursul a avut loc ieri, în sala de ședințe de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș. La deschiderea oficială a cursului, oaspeții au fost întâmpinați din partea AJFMM de Zoltan Szekely - președinte al Comisiei Județene de Arbitri - și Ioan Onciu - președinte al Comisiei Tehnice. 

Au participat 49 de antrenori din Sălaj, Satu Mare, Bistrița Năsăud și Maramureș, pe listă figurând inclusiv foști jucători din primul eșalon al fotbalului românesc, precum: Ritli, Csik, Rozsnyai, Buia, Moga, Voica, Săsărman, Bolba, Ștețca, Sabou, Danciu, Oană, Șomcherechi, Kemenes sau Toma.

Cursul a fost susținut de Sandu Tăbârcă - coordonator al loturilor naționale de juniori și membru în Comisia Tehnică a FRF - și s-a axat pe metode noi de abordare a antrenamentelor cu copii și juniori.


  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP