Premii în valoare de 30.000 lei a oferit AJF Maramureș celor mai fair play

17 Decembrie 2015, la ora 16:29 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 144 vizualizări

Premii în valoare de 30.000 lei a oferit AJF Maramureș celor mai fair play

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) a premiat azi cele mai disciplinate echipe ale sezonului competițional 2014/2015. Echipamente sportive, cupe și diplome în valoare de 30.000 lei au format premiile fair play care s-au acordat în acest an pentru a cincea oară consecutiv. De data aceasta ACS Comuna Satulung (în Liga a patra), Steaua Copalnic Mănăștur (în Liga a cincea) și FC Lăpușul Târgu Lăpuș (în Liga a patra - juniori) au fost campionii disciplinei.

Ales prima dată în fruntea Asociației Județene de Fotbal Maramureș în martie 2010, Cristian Balaj a subliniat încă de la bun început că își dorește în județ cel mai civilizat fotbal din România, motiv pentru care - din 2011 - a lansat proiectul premierii celor mai fair play echipe din Liga a patra - seniori și juniori - și din Liga a cincea. Premiile, departe de a fi simbolice, au fost astfel gândite pentru ca evenimentele neplăcute să se împuțineze, iar ligile din Maramureș să devină adevărate ligi ale prieteniei.

Azi, la sediul AJFMM, președintele Cristian Balaj a acordat premiile fair play pentru sezonul 2014/2015, alături de invitatul său, prefectul de Maramureș, Anton Rohian, un prieten al fotbalului. În virtutea parteneriatului de tradiție dintre AJFMM și Consiliul Județean Maramureș a fost invitat la eveniment și vicepreședintele Gabriel Zetea, acesta, însă, fiind absent din motive obiective.

Echipament sportiv, cupe și diplome au primit cele mai cuminți echipe ale județului. Locul 1 în topul echipelor de Liga a patra l-a ocupat ACS Comuna Satulung, urmată de FC Lăpușul Târgu Lăpuș pe locul 2 și CS Fărcașa pe 3. La juniori, locul 1 a revenit celor de la FC Lăpușul Târgu Lăpuș, locul secunda fost obținut de ACS Comuna Recea, iar poziția a treia a fost ocupată de CS Seini. Clasamentul celor mai disciplinate grupări din Liga a cincea în sezonul 2014/2015 arată astfel: Steaua Copalnic Mănăștur - locul 1, AS Gloria Sălsig - locul 2, ACS Satu Nou de Jos - locul 3.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP