Selecția jucătorilor născuți în 2002 continuă mâine

26 Septembrie 2016, la ora 14:28 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 121 vizualizări

Selecția jucătorilor născuți în 2002 continuă mâine

Depistarea celor mai buni jucători de fotbal născuți în 2002 continuă mâine în Maramureș cu meciul dintre selecționata județului nostru și juniorii B republicani de la CS Mara 2010 Baia Mare. Reamintim că la prima acțiune au participat 26 de copii de la șase cluburi din județ, 15 dintre micii fotbaliști fiind selectați pentru etapa de mâine.

Partida programată mâine pe stadionul Topitorul din Ferneziu, începând cu ora 16.00, între selecționata Maramureșului și juniorii B republicani de la CS Mara 2010 Baia Mare reprezintă a doua etapă de selecție la nivelul județului nostru pentru jucătorii născuți în 2002. Acțiunea este organizată în vederea alcătuirii lotului național la această categorie de vârstă.

La prima etapă au participat 26 de copii de la șase cluburi din Baia Mare, Recea, Sighetu Marmației și Ulmeni. Acțiunea a avut loc pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, coordonată fiind de antrenorul zonal Dacian Nastai din partea Federației Române de Fotbal și de Emil Kemenes - președinte al Comisiei de Copii și Juniori din cadrul Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

În vederea meciului de mâine, copiii selectați deja și antrenorii acestora sunt rugați să se prezinte la stadion la ora 15.00.

Jucătorii care vor fi aleși în urma acestui joc vor forma selecționata Maramureșului și vor participa la următoarele acțiuni interjudețene planificate de FRF pentru alcătuirea lotului național format din copii născuți în 2002.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP