TURNEUL SPERANȚELOR - 3 copii selectați pentru etapa regională 2

23 Mai 2019, la ora 07:11 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 421 vizualizări

TURNEUL SPERANȚELOR - 3 copii selectați pentru etapa regională 2

Selecționata Maramureșului (copii născuți în 2005) a participat ieri, la Năsăud, la etapa regională - faza 1, alături de echipe similare din Cluj și Bistrița Năsăud. În urma jocurilor disputate (fiecare cu fiecare), cei șase referenți zonali prezenți la eveniment (inclusiv Emil Kemenes - referentul Maramureșului) au ales 17 copii care vor merge mai departe în etapa regională - faza 2. Printre aceștia se numără și trei maramureșeni: Angel Onea (Plimob Sighetu Marmației; fundaș central), Robert Bizo (CSȘ 2 Baia Mare; fundaș central) și Elias Rabecz (Plimob Sighetu Marmației; atacant).

Faza 2 a etapei regionale are loc în 28 mai, la Zalău, acolo unde vor fi prezenți 34 de copii, din aceștia urmând a fi aleși 11 pentru Tabăra de Vară de la Mogoșoaia.

Turneul Speranțelor este un proiect lansat de FRF în sezonul 2017/2018. În urma ediției de anul trecut, Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmației a participat la un stagiu de pregătire de șapte zile la Tărlungeni, fiind în continuare monitorizat de FRF.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP