TURNEUL SPERANȚELOR - Bistrița-Năsăud vs Maramureș 4-1

13 Octombrie 2019, la ora 06:35 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 536 vizualizări

TURNEUL SPERANȚELOR - Bistrița-Năsăud vs Maramureș 4-1

Cu înfrângere în deplasare, așa a început pentru selecționata Maramureșului returul fazei interjudețene din ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor.
 
Ajuns la a treia ediție, Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal destinat jucătorilor născuți în 2006 (Under 14) în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază a proiectului este cea interjudețeană și a început în septembrie 2019, urmând a se finaliza în martie 2020. 44 de echipe împărțite în 8 regiuni participă la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor, selecționata județului nostru făcând parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
 
Selecționata Maramureșului a început în deplasare, în compania micilor fotbaliști din Bistrița-Năsăud, returul fazei interjudețene a Turneului Speranțelor. Victoria a fost a gazdelor, la scorul de 4-1, singurul gol pentru maramureșeni fiind reușit de Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare.
 
 
Lotul Maramureșului pentru întâlnirea cu selecționata Bistrița Năsăud: Denis Recean și Alex Iordache de la Minaur Baia Mare; Andrei Onaci și Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare; Raul Gavrău, Dani Pop, Mario Suket, Raul Ioni și Mario Coza de la Electrica Baia Mare; Cristian Berci, Paul Pop, Luca Coceriuc, Paul Raul de la Plimob Sighetu Marmației; Erwin Szoke, Andrei Orosz, Raul Topan și Bogdan Andrași de la Sporting Maramureș.
 
Meciurile Maramureșului
Etapa 1: Maramureș - Bistrița-Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);
Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);
Etapa 3: Maramureș - Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);
Etapa 4: Maramureș - Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);
Etapa 5: Cluj - Maramureș 6-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Luca Cocieruc și Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmației);
Etapa 6: Bistrița-Năsăud - Maramureș 4-1 (golul pentru MM a fost înscris de Antonio Suciu de la CSȘ 2).
 
Următorul este meciul cu selecționata județului Satu Mare, care va avea loc vineri, de la ora 13.00, locul derulării partidei urmând a fi stabilit.

Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP