TURNEUL SPERANȚELOR - Cluj vs Maramureș 6-2

09 Octombrie 2019, la ora 08:34 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 675 vizualizări

TURNEUL SPERANȚELOR - Cluj vs Maramureș 6-2

Maramureșenii au pierdut cu 2-6 meciul disputat în Cluj Napoca în cadrul Turneului Speranțelor. Urmează o nouă deplasare, de data aceasta pentru confruntarea cu selecționata județului Bistrița-Năsăud.
 
Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, ajuns în acest an la a treia ediție. Este destinat jucătorilor născuți în 2006 (Under 14) în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. 
 
Prima fază, cea interjudețeană, a început în septembrie 2019 și se va finaliza în martie 2020, implicate fiind 44 de echipe împărțite în 8 regiuni. Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
 
Cu 6-2 s-a impus în a cincea etapă selecționata Clujului pe propriul teren în compania maramureșenilor, doi sigheteni de la Plimob înscriind pentru județul nostru. Este vorba despre Luca Cocieruc și Raul Paul.
 
Selecționata Maramureșului pentru întâlnirea cu Cluj: Casian Lung, Raul Gavrău, Mario Coza, Mario Suket și Raul Ioni de la Electrica Baia Mare; Denis Recean și Alex Iordache de la Minaur Baia Mare; Tudor Hotea, Paul Pop, Cristian Berci, Luca Coceriuc și Paul Raul de la Plimob Sighetu Marmației; Andrei Chiș, Erwin Szoke, Andrei Orosz și Raul Topan de la Sporting Maramureș; Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare. Antrenor: Ciprian Danciu.
 
 
În prima etapă din returul fazei interjudețene a Turneului Speranțelor, maramureșenii au sâmbătă, începând de la ora 13.00, meci în deplasare la selecționata județului Bistrița-Năsăud. În tur, partida s-a terminat la scorul de 2-2.
 
Lotul Maramureșului pentru întâlnirea cu selecționata Bistrița Năsăud: Denis Recean și Alex Iordache de la Minaur Baia Mare; Andrei Onaci și Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare; Raul Gavrău, Dani Pop, Mario Suket, Raul Ioni și Mario Coza de la Electrica Baia Mare; Cristian Berci, Paul Pop, Luca Coceriuc, Paul Raul de la Plimob Sighetu Marmației; Erwin Szoke, Andrei Orosz, Raul Topan și Bogdan Andrași de la Sporting Maramureș.
 
Meciurile Maramureșului
Etapa 1: Maramureș - Bistrița Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);
Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);
Etapa 3: Maramureș - Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);
Etapa 4: Maramureș - Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);
Etapa 5: Cluj - Maramureș 6-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Luca Cocieruc și Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmației)
 
Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP