TURNEUL SPERANȚELOR - Duminică se joacă Sălaj vs Maramureș

25 Octombrie 2019, la ora 16:50 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 300 vizualizări

TURNEUL SPERANȚELOR - Duminică se joacă Sălaj vs Maramureș

La Zalău, împotriva selecționatei din Sălaj, așa continuă parcursul maramureșenilor în ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor.

Duminică, de la ora 12.00, în Zalău, selecționata Maramureșului întâlnește echipa similară din Sălaj, în joc contând pentru a opta etapă din faza zonală a proiectului Turneul Speranțelor.

Lotul Maramureșului pentru meciul cu Sălaj: Denis Recean de la Minaur Baia Mare; Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare; Casian Lung, Raul Gavrău, Erik Boleny, Dani Pop, Mario Suket de la Electrica Baia Mare;  Tudor Hotea, David Curtean, Cristian Berci, Paul Pop, Luca Coceriuc, Paul Raul de la Plimob Sighetu Marmației; Andrei Orosz, Raul Topan, Erwin Szoke și Bogdan Andrași de la Sporting Maramureș. Antrenor: Ciprian Danciu.

Meciurile Maramureșului - faza interjudețeană a Turneului Speranțelor, ediția 2019/2020
Etapa 1: Maramureș - Bistrița-Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);
Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);
Etapa 3: Maramureș - Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);
Etapa 4: Maramureș - Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);
Etapa 5: Cluj - Maramureș 6-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Luca Cocieruc și Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmației);
Etapa 6: Bistrița-Năsăud - Maramureș 4-1 (golul pentru MM a fost înscris de Antonio Suciu de la CSȘ 2);
Etapa 7: Maramureș - Satu Mare 8-4 (golurile maramureșenilor au fost înscrise de: Emanuel Topan 2, Daniel Pop 2, Darius Suciu 2, Luca Coceriuc și Mario Coza);
Etapa 8: Sălaj - Maramureș se joacă în 27 octombrie, de la 12.00, în Zalău;

Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, proiect care se adresează la această a treia ediție jucătorilor născuți în 2006 (Under 14). Scopul este selecția și formarea noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază a proiectului este cea interjudețeană și a început în septembrie 2019, urmând a se finaliza în martie 2020. 44 de echipe împărțite în 8 regiuni participă la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor, selecționata județului nostru făcând parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Peste 45 de copii au participat la cele trei trialuri organizate în Maramureș pentru stabilirea selecționatei care reprezintă județul la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor.

Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP