TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Bihor 1-8

03 Octombrie 2019, la ora 07:28 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 719 vizualizări

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Bihor 1-8

Cu 1-8 a pierdut selecționata Maramureșului întâlnirea cu echipa Bihorului, întâlnire prilejuită de a patra etapă din Turneul Speranțelor. Urmează deplasarea la Cluj Napoca duminică.
 
Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, ajuns în acest an la a treia ediție. Este destinat jucătorilor născuți în 2006 (Under 14) în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. 
 
Prima fază, cea interjudețeană, a început în septembrie 2019 și se va finaliza în martie 2020, implicate fiind 44 de echipe împărțite în 8 regiuni. Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
 
Patru meciuri a jucat selecționata Maramureșului în cadrul ediției 2019/2020 a Turneului Speranțelor, cea mai recentă fiind partida cu echipa din Bihor, care s-a impus cu 8-1. Golul maramureșenilor a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare.
 
Selecționata MM pentru meciul cu Bihor: Denis Recean (Minaur Baia Mare) și Andrei Onaci (CSȘ 2 Baia Mare) - portari; Paul Pop (Plimob Sighetu Marmației), Raul Gavran (Electrica Baia Mare) și Bogdan Andrași (Sporting Maramureș) - fundași laterali; Andrei Chiș (Sporting Maramureș), Alex Iordache (Minaur Baia Mare) și Cristian Berci (Plimob Sighetu Marmației) - fundași centrali; Andrei Orosz (Sporting Maramureș), Mario Suket (Electrica Baia Mare) și Raul Pop (Plimob Sighetu Marmației) - mijlocași laterali; Luca Coceriuc (Plimob Sighetu Marmației), Mario Coza (Electrica Baia Mare) și Răzvan Bata (CSȘ 2 Baia Mare) - mijlocași centrali; Raul Babotă (Plimob Sighetu Marmației), Raul Topan (Sporting Maramureș), Raul Ioni (Electrica Baia Mare) și Antonio Suciu (CSȘ 2 Baia Mare) - atacanți. Antrenor: Ciprian Danciu (Licenţa UEFA A).
 
 
Duminică, în deplasare, începând cu ora 12.00, maramureșenii vor întâlni selecționata județului Cluj.
 
Meciurile Maramureșului
Etapa 1: Maramureș - Bistrița Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);
Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);
Etapa 3: Maramureș - Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);
Etapa 4: Maramureș - Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);
 
Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP