TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Satu Mare, sub privirile lui Ion Geolgău

17 Octombrie 2019, la ora 10:35 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 707 vizualizări

TURNEUL SPERANȚELOR - Maramureș vs Satu Mare, sub privirile lui Ion Geolgău

Ion Geolgău, manager al Departamentului Scouting din cadrul Federației Române de Fotbal, va asista la meciul dintre selecționatele județelor Maramureș și Satu Mare, din cadrul proiectului Turneul Speranțelor. Partida este programată pentru mâine, 18 octombrie, de la ora 13.00, în Șomcuta Mare.

Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, proiect care se adresează la această a treia ediție jucătorilor născuți în 2006 (Under 14). Scopul este selecția și formarea noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază a proiectului este cea interjudețeană și a început în septembrie 2019, urmând a se finaliza în martie 2020. 44 de echipe împărțite în 8 regiuni participă la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor, selecționata județului nostru făcând parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Peste 45 de copii au participat la cele trei trialuri organizate în Maramureș pentru stabilirea selecționatei care reprezintă județul la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor. Selecționata Maramureșului a disputat până în prezent șase jocuri, a șaptea confruntare fiind programată pentru mâine, 18 octombrie, de la ora 13.00, la Șomcuta Mare. Adversara maramureșenilor este selecționata județului Satu Mare. În tur, întâlnirea dintre cele două echipe s-a sfârșit cu scorul de 2-2. La meciul de mâine va asista Ion Geolgău - manager al Departamentului Scouting din cadrul Federației Române de Fotbal.

Lotul Maramureșului pentru meciul cu Satu Mare: Denis Recean și Alex Iordache de la Minaur Baia Mare; Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare;  Casian Lung, Raul Gavrău, Dani Pop, Mario Suket și Mario Coza de la Electrica Baia Mare;  Radu Hotea, David Curtean, Cristian Berci, Paul Pop, Luca Coceriuc, Paul Raul de la Plimob Sighetu Marmației; Andrei Orosz, Raul Topan și Bogdan Andrași de la Sporting Maramureș. Antrenor: Ciprian Danciu.

Meciurile Maramureșului contând pentru faza interjudețeană a Turneului Speranțelor, ediția 2019/2020

Etapa 1: Maramureș - Bistrița-Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);

Etapa 2: Satu Mare - Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);

Etapa 3: Maramureș - Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);

Etapa 4: Maramureș - Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);

Etapa 5: Cluj - Maramureș 6-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Luca Cocieruc și Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmației);

Etapa 6: Bistrița-Năsăud - Maramureș 4-1 (golul pentru MM a fost înscris de Antonio Suciu de la CSȘ 2).

Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.

 

Foto: Ion Geolgăumanager al Departamentului Scouting din cadrul Federației Române de Fotbal și Emil Kemenes - președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP