UNDER 19 - FC Suciu de Sus, la turneu semifinal în Siret

12 Iunie 2019, la ora 06:38 / Publicat în Comunicate AJF de Ramona Pop / 2192 vizualizări

UNDER 19 - FC Suciu de Sus, la turneu semifinal în Siret

Campioana Maramureșului la Under 19 a dispus de CSM Olimpia Salonta în etapa interjudețeană cu scorul general de 3-0, calificându-se astfel la turneul semifinal zonal din Siret.

În Seria Sud a Ligii a patra - juniori, sezonul 2018/2019, FC Suciu de Sus a defilat, terminând neînvinsă parcursul de 18 etape. Echipa antrenată de Dinu Cociș a avut cel mai prolific atac din Sud (119 goluri înscrise), precum și cea mai puternică apărare (17 goluri primite). De asemenea, principalii marcatori ai Seriei Sud sunt componenți ai echipei din Suciu de Sus. Este vorba despre Mihai Pop (43 de goluri) și Cristian Pop (23).

Din postura de campioană a Sudului, FC Suciu de Sus a întâlnit în finala Maramureșului campioana Nordului - Plimob Sighetu Marmației. Cu 2-1 s-a impus gruparea antrenată de Dinu Cociș în fața sighetenilor, golurile învingătoarei fiind înscrise de Mihai Pop și Laurențiu Cristea.

În prima manșă a etapei interjudețene Under 19, FC Suciu de Sus a învins acasă la limită CSM Olimpia Salonta, golul victoriei fiind înscris de Cristian Pop. În manșa retur, campioana Maramureșului a bifat victoria cu 2-0, golurile avându-i ca autori pe Laurențiu Cristea și Mihai Pop.

Cu scorul general de 3-0, FC Suciu de Sus a obținut astfel calificarea la turneul semifinal al zonei 1, programat pentru 14-18 iunie în Siret. Maramureșenii vor întâlni în 14 iunie, de la ora 16.00, pe ACS Sporting Apahida. Duminică, 16 iunie, tot de la ora 16.00, FC Suciu de Sus se va confrunta cu gazda turneului, CS Zimbru Siret. De la ora 16.00, în 17 iunie, elevii lui Dinu Cociș vor evolua în compania LPS Bacău. Campioana Maramureșului va încheia turneul semifinal în 18 iunie, de la ora 18.00, atunci când va juca împotriva ACS Sporting Iași.

La nivel național sunt organizate patru turnee zonale semifinale. Câștigătoarea fiecărui astfel de turneu se califică la etapa finală, care va avea loc în 20 și 21 iunie.

Fotografii de la finala juniorilor Under 19 în Maramureș găsiți aici. Cronica finalei o puteți citi aici.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP