Informari si comunicate AJF
07-01-2019
PROMOVARE LIGA 3 - Baraj în 15 și 22 iunie

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a treia se vor disputa în 15 iunie (turul) și în 22 iunie (returul).

detalii...
07-01-2019
PROGRAMARE FRF - Maramureșul, la vize în 19 februarie

Cluburile din Maramureș care sunt afiliate la Federația Română de Fotbal și participă la competițiile organizate de FRF sunt programate pentru acordarea vizelor anuale marți, 19 februarie.

detalii...
17-12-2018
Maramureșeni premiați la Cupa Moș Crăciun în Satu Mare

Minaur Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Crăciun, organizată de Juniorul Satu Mare. Viitorul Sighetu Marmației s-a clasat pe III.

detalii...
17-12-2018
PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

detalii...
11-12-2018
ATENȚIE! - Ședință cu antrenorii Maramureșului

Comisia Tehnică de Antrenori din cadrul AJFMM organizează miercuri, 9 ianuarie, ședință cu toți antrenorii de fotbal din județul Maramureș

detalii...
10-12-2018
FOTBAL FEMININ - Moș Nicolae a venit cu dulciuri, cupe, diplome și... mingi

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

detalii...
03-12-2018
FOTBAL FEMININ - 8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae, competiție de fotbal feminin organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu AJFMM, are loc sâmbătă, 8 decembrie, în sala de sport din Șomcuta Mare.

detalii...
20-11-2018
CUPA SATELOR - Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului

Cicârlău, Recea și Ocna Șugatag sunt echipele care s-au calificat la turneul județean final în Maramureș în cadrul ediției 2018 a Cupei Satelor.

detalii...
16-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultatele turneului din Săsar

Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc ieri, în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni.

detalii...
14-11-2018
CUPA SATELOR - Rezultate și programul turneelor viitoare

Trei turnee mai sunt de disputat până la ultimul act al Cupei Satelor în Maramureș, competiție la startul căreia s-au înscris 11 echipe.

detalii...

PROIECT ȘCOLAR - ”Împreună suntem fotbal!”


Publicat in data de 17-12-2018, la ora 07:58

Ediția I a proiectului ”Împreună suntem fotbal!” a avut loc în sala de sport a Centrului Universitar Nord Baia Mare, în organizarea Colegiului Tehnic ”Aurel Vlaicu” Baia Mare.

O competiție la care au participat echipe de la Școala Generală nr. 18 Baia Mare (antrenor, Octavian Dragomir), Școala ”Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare (antrenor, Florin Șter), Școala ”Ioan Slavici” Tăuții de Sus (antrenor, Eva Cîrstea), Școala Gimnazială ”dr. Victor Babeș” Baia Mare (antrenor, Horia Buzașu) și Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu” (antrenori, Dorel Nechita și Darius Fandarac).

Echipe de băieți, dar și de fete s-au întrecut la această primă ediție a proiectului pe care instituțiile de învățământ participante doresc să îl transforme într-o tradiție. Au fost acordate distincții atât pentru echipele care au urcat pe podium, cât și premii speciale. Marea învingătoarea a acestei ediții este Școala nr. 18, plasată pe primul loc atât în întrecerea feminină, cât și în cea masculină.


Asociația Județeană de Fotbal Maramureș,  în baza parteneriatului cu Alexandrion Group prin Fundația Alexandrion, a oferit mingi școlilor participante.

Date și foto furnizate de Darius Fandarac.


Vezi mai multe stiri din categoria: Comunicate AJF    |    Vezi toate stirile

Ma abonez la newsletter

Email:

Sarbatoriti luna aceasta
oferta portal echipe