IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

05 Octombrie 2020, la ora 12:00 / Publicat în Comunicate AJF de George Constantinescu / 2622 vizualizări

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

 

 

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

 

 

 

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, in sedinta din 01 Octombrie 2020, a aprobat prelungirea perioadei de transferuri pentru competitiile organizate de catre Asociatiile Judetene de Fotbal pana la data de 31 Octombrie 2020.

Avand in vedere aceasta hotarare  AS. SP. / Cluburile afiliate sunt invitate la sediul AJF Olt pentru efectuarea operatiunilor de legitimare si transfer.

Referitor la reluarea competitiilor judetene de senori si juniori va aducem la cunostinta urmatoarele:

·       Organizarea jocurilor la nivelul fotbalului amator se poate face doar respectand „Protocolul medical pentru reluarea competitiilor de fotbal amator” in vigoare la acest moment, document elaborat in concordanta cu prevederile Ordinului comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerului Sanatatii din data de 24 Septembrie 2020, care precizeaza obligativitatea efectuarii testelor COVID pentru jucatori, antrenori, staff administrativ, oficiali de joc (arbitri, observatori), conditie imposibil de indeplinit din punct de vedere financiar de catre AS. SP. / Cluburile de seniori si juniori participante in competitiile judetene.

·       Federatia Romana de Fotbal, prin reprezentantii sai, a inaintat spre aprobare ministrilor responsabili in luarea unor asemenea decizii, un set de propuneri de modificare a prevederilor cuprinse in Ordinul mentionat mai sus, in sensul diminuarii/renuntarii/relaxarii masurilor de siguranta sanitara astfel incat sa permita inceperea competitiilor, set de propuneri care, deocamdata, nu a fost aprobat.

·         Pe cale de consecinta se amana inceperea competitiilor judetene de seniori si juniori pana la adoptarea de catre autoritatile competente ale statului (MTS, MS, Guvernul Romaniei) a unor masuri de relaxare care sa permita reluarea activitatii fotbalistice judetene.

Pe masura ce apar informatii noi, acestea vor fi comunicate cu celeritate membrilor afiliati.

 

 Ordin-MTS-MS 24 Septembrie 2020.pdf

Protocol-reluare-competitii-fotbal-amator.pdf

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP