IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

01 Februarie 2021, la ora 14:41 / Publicat în Comunicate AJF de George Constantinescu / 1241 vizualizări

IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

 

 IN ATENTIA MEMBRILOR AFILIATI!

 

            Luni - 01 Februarie 2021, a avut loc videoconferinta organizata de Federatia Romana de Fotbal cu reprezentantii Asociatiilor Judetene de Fotbal.

            Unul dintre subiectele importante abordate in cadrul acestei sedinte a fost cel al posibilitatii reluarii competitiilor judetene de juniori si seniori incepand cu luna martie 2021.

            In acest sens, conducerea Federatiei Romane de Fotbal a solicitat Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerului Sanatatii aprobarea schimbarii protocolului medical in vigoare, astfel incat sa dea posibilitatea fotbalului amator sa-si poata relua activitatea.

            Principalele scenarii pe care se lucreaza ar fi urmatoarele:

1.    Inlocuirea testelor RT-PCR obligatorii in acest moment cu testele rapide antigenice;

                                                 sau

2.    Testarea RT-PCR sa se efectueze o singura data inaintea inceperii competitiei si apoi doar in cazul in care apar simptome ale virusului in cadrul echipei.

 

            In functie de raspunsul primit din partea autoritatilor competente ale statului - Ministerul Tineretului si Sportului - Ministerul Sanatatii -  cu privire la modificarea protocolului medical solicitata de Federatia Romana de Fotbal, Biroul Executiv al AJF Olt v-a lua hotararile care se impun in ceea ce priveste activitatea fotbalistica judeteana din perioada urmatoare.

            Pe masura ce apar informatii noi legate de acest subiect, acestea vor fi comunicate cu celeritate membrilor afiliati.

            Va adresam din nou invitatia de a efectua la sediul AJF Olt operatiunile legate de acordarea vizelor anuale 2021, legitimari si transferuri, conform programului comunicat anterior.

      

Presedinte AJF Olt,

Prof. George Constantinescu

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP