Comunicat AJF Salaj

09 Aprilie 2021, la ora 16:59 / Publicat în Comunicate AJF de Gabriel Barjac / 540 vizualizări

Comunicat AJF Salaj

  COMUNICAT :

In contextul semnarii Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății nr. 197/462/2021 din data de 6 aprilie 2021, a Hotărârii Comitetului de Urgență al FRF din 8 aprilie 2021, prin care a fost aprobat noul PROTOCOL DE RELUARE COMPETIȚII DE FOTBAL AMATOR, și a Regulamentului FRF privind desfășurarea jocurilor de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 3,facem urmatoarele precizari:

  Federatia Romana de Fotbal sustine si ofera posibilitatea asociatiilor judetene reluarea competițiilor de fotbal,respectand cateva conditii,din care le prezentam pe cele mai importante:

   - Dreptul unui judet de a transmite o reprezentanta la barajul de promovare in Liga a 3-a,este conditionat de organizarea unei competitii cu minim 4 echipe (care sa inceapa si sa termine competitia) si a unui numar de minim 7 jocuri disputate.

   - Data limita pana la care trebuie transmisa reprezentanta fiecarui judet la barajul de promovare este 8 mai.

   - Inainte de începerea competiției, echipele vor trimite la AJF un tabel cu componenții clubului care au fost testați prin test antigen rapid pentru COVID-19. Acesta trebuie să conțină numele, prenumele, funcția, data recoltării testului, tipul de test efectuat și rezultatul.

   - Testele rapide antigen sunt valabile 7 zile si se efectueaza in unitati sanitare avizate de catre M.S. In acest sens,cu ajutorul FRF care a semnat un protocol de colaborare cu unitati sanitare avizate,s-a obtinut un pret preferential pentru cei care doresc ajutor in acest sens.

   - Testarea jucătorilor, a staff-ului tehnic, staff-ului medical, și a personalului de suport implicat în activitatea echipei se va face după cum urmează:

   -  T1 –  înainte de primul meci  T2,3,4...din 7 în 7 zile, dacă se folosesc alte metode de testare aprobate de autoritățile sanitare responsabile, teste antigene rapide.  Orice club care nu îndeplinește cerința testării va fi considerat ca neprezentat la meci.

   Pentru a putea discuta mai multe aspecte legate de reluarea competitiilor,AJF Salaj organizeaza o sedinta de lucru online cu reprezentantii echipelor din Liga a 4-a ,duminica 11 aprilie de la ora 09:00.Invitațiile la videoconferință vor fi trimise prin email la adresele comunicate de catre delegatii echipelor.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP