Comunicat AJF Sălaj

29 Ianuarie 2021, la ora 12:09 / Publicat în Comunicate AJF de Gabriel Barjac / 1082 vizualizări

Comunicat AJF Sălaj

                               În atenția membrilor afiliați

     Cu speranța că ne vom revedea cu toții sănătoși și dornici de reluarea competițiilor,AJF Sălaj vine cu următoare precizări:

 - Comitetul Executiv al AJF Salaj întrunit în mod statutar joi 28 ianuarie 2021,a hotărât reluarea activității asociației incepand cu data de 01 februarie 2021.

 - Până pe data de 25 ianuarie 2021 a fost valabil protocolul medical care impunea testarea PCR pentru sportivi. In perioada urmatoare,conducerea FRF urmează să aibă întâlniri cu reprezentanții MTS și ai Ministerului Sănătății,pentru a discuta propunerile de modificare a acestui protocol care face referire la fotbalul amator.

 - Asociațiile și cluburile afiliate AJF Sălaj trebuie sa-si depuna cererile de participare în sezonul 2020-2021,precum si toate datele necesare actualizate , până cel târziu pe data de 28 februarie 2021.Documentele utile se găsesc pe site-ul AJF ,sau la secretariatul Ajf,care vă sta la dispoziție cu toate informațiile necesare.

 - Normele financiare rămân cele stabilite în 2020,cu mentiunea ca asociațiile care mai înregistrează datorii au obligația de a le achita până la data limita de înscriere,pentru a putea participa in competiții .

 - Reprezentanții  AJF Sălaj urmează să ia legătura cu toti membrii afiliați pentru a discuta toate aceste aspecte,precum si scenariile care se iau în considerare pentru desfășurarea competitiilor.

 - Perioada de transferuri a început pe 19 ianuarie și se incheie cu 48 de ore înainte de începerea competițiilor.

 - Cu speranța că vom reusi reluarea campionatului în luna martie, vă reamintim că toate hotărârile luate în legătură cu modul sau perioada de începere a competițiilor,sunt legate de protocoalele medicale care urmează să intre în vigoare.

               Presedinte AJF Sălaj

               Daniel Sabou

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP