Flacăra Halmăşd a câştigat Cupa AJF

22 Februarie 2016, la ora 17:17 / Publicat în Comunicate AJF de Gabriel Barjac / 265 vizualizări

Flacăra Halmăşd a câştigat Cupa AJF

Flacăra Halmăşd este câştigătoarea din acest an a Cupei AJF, după ce s-a impus în finală cu scorul de 2 - 1 în faţa celor de la Unirea Mirşid. 

 "A fost un meci foarte greu în finală, pentru că Unirea Mirşid este o echipă foarte bună, care s-a întârit în pauza de iarnă. Însă, cu muncă multă şi cu ambiţie, am reuşit să câştigăm. A fost o competiţie reuşită, cu multe echipe şi ţin să felicit organizatorii", a declarat jucătorul echipei Flacăra Halmăşd, Tudor Ulmeanu.

"A fost o ediţie foarte interesantă, cu un număr record de echipe şi vreau să felicit toate cluburile participante. Au fost 23 de echipe participante, ceea ce înseamnă că jucătorii sunt dornici să reintre în competiţie. Fotbalul sălăjean este într-un progres şi cred că mulţi fotbalişti ar putea face pasul spre echipele din ligile superioare. Finala a fost foarte disputată, cu faze spectaculoase la ambele porţi, iar dacă Flacăra Halmăşd a cştigat, înseamnă că a meritat victoria", a precizat şi preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou. 
Câştigătoarea competiţiei a primit din partea AJF Sălaj un trofeu, o diplomă şi cinci mingi, în timp ce Unirea Mirşid a primit trei mingi, trofeu şi diplomă. Ocupantei locului trei, Olimpic Bocşa, i-au fost acordate două mingi, un trofeu şi o diplompă, iar Cetatea Buciumi, echipa de pe locul patru a primit o minge şi o diplomă. 
A fost acordată şi o diplomă specială, pentru Grigore Păşcuţă, component al echipei Cetatea Buciumi, fost jucător la Armătura Zalău, pentru întreaga activitatea.   

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP