Hotărârile Comitetului de Urgență

13 Aprilie 2021, la ora 18:25 / Publicat în Comunicate AJF de Gabriel Barjac / 2207 vizualizări

Hotărârile Comitetului de Urgență

 Comitetul de Urgență întrunit astăzi 13 aprilie 2021 ,conform Statutului AJF Sălaj, a aprobat urmatoarele:

a.    Aproba modificarea sistemului competițional Liga 4, conform cu noile cerințe FRF , adoptate prin Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF din 7 aprilie 2021.

b.   Aproba inceperea competiei Campionatul Judetean Liga 4, editia 2020-2021, cu respectarea prevederilor impuse de Ordinul comun al Ministerului Tineretului si Sportului / Ministerul Sanatatii nr. 197/02.04.2021 / 462/06.04.2021, coroborat cu Hotararile Comitetului de Urgenta al FRF din 7.04.2021 si 8.04.2021.

c.   Aproba inscrierea in competitie a urmatoarelor echipe :  Rapid Jibou, Somesul Somes Odorhei, AS Chiesd si Juniorul Ip.

d.   Ia act de obligatia asumata de catre echipele inscrise in competitie, in vederea respectarii “Protocolului de reluare a competitiilor de fotbal amator”.

e.   Competitia se organizeaza in conformitate cu prevederile ROAF, Regulamentul Disciplinar, adaptate la conditiile impuse de FRF si a situatiei cauzata de existenta COVID-19.

f.    Cauzele neprevazute in regulamentul AJF, vor fi solutionate in conformitate cu prevederile FRF.

g.   Perioada de transferuri se incheie joi 15.04.2021 la ora 17:00.

h.   Dupa disputarea celor 6 etape, tur-retur,echipele de pe primele doua locuri vor disputa un joc intr-o singura mansa,pe un teren neutru,pastrandu-si numarul de puncte acumulate pana in acel moment.

i.    Echipele nu mai au obligativitatea de a folosi jucatori U21 pe parcursul jocurilor.

j.    Avand in vedere numarul de jocuri disputate intr-un timp atat de scurt,sunt permise 7 (sapte) inlocuiri pentru fiecare echipa.

k.    Echipele au obligativitatea de a achita baremul de arbitraj ,precum si celelalte cheltuieli de organizare (teste antigen etc) la teren.

l.    Jocurile nu pot fi amânate sau reprogramate. În situația în care un joc nu se va disputa, echipa din cauza căreia nu s-a putut disputa meciul va pierde jocul prin forfait 3-0. Dacă din cauza ambelor echipe nu s-a putut disputa jocul, ambele echipe vor fi sancționate prin pierderea jocului prin forfait. *

m.   ECHIPELE DE LIGA A-4-A CARE NU PARTICIPA LA ACEST CAMPIONAT NU ISI PIERD DREPTUL DE PARTICIPARE IN CAMPIONATUL LIGII A-4-A EDITIA 2021-2022 

 

*Această decizie s-a luat din cauza imposibilității reprogramării etapelor având în vedere timpul scurt pentru a finaliza campionatul Ligii 4 și valabilitatea testării.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP