Intalnire FRF-AJF

02 Februarie 2021, la ora 11:01 / Publicat în Comunicate AJF de Gabriel Barjac / 522 vizualizări

Intalnire FRF-AJF

 Luni  1 februarie 2021 ,a avut loc o sesiune video intre conducerea FRF si presedintii AJF-urilor din tara. Cu aceasta ocazie,administratia FRF a prezentat situatia generala a fotbalului din Romania.

 Printre temele discutate a fost si reluarea competitiilor de fotbal amator,seniori,copii si juniori incepand cu luna martie.Pentru a putea realiza aceste obiective,au fost propuse de catre FRF trei variante de modificare a protocolului medical pentru fotbalul amator,care sa fie discutate cu Guvernul Romaniei,in vederea stabilirii unei variante acceptabile pentru a permite reluarea competitiilor de fotbal amator.

a) o singura testare RT-PCR la inceputul competitiilor, efectuata de toti fotbalistii, antrenorii, arbitrii, observatorii, conducatorii echipelor si membrii stafului tehnic, precum si alte persoane care au acces in Zona 1 (incinta terenului de joc);

b) testare rapida efectuata de toate persoanele mentionate la litera a);

c) persoanele care s-au vaccinat impotriva Covid-19 sa nu mai efectueze testele prevazute la a) sau b).

   Data comunicarii echipei campioane va fi comunicata de catre FRF in luna martie,competitiile avand termen de finalitate luna iulie,independent de inceperea Campionatului European.

  Judetele care nu pot organiza competitii la LIGA a IV-a in sezonul actual,nu vor avea dreptul de a nominaliza o echipa care sa reprezinte judetul la barajul de promovare in Liga a III-a.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP