Carantina in judetul Sibiu

15 Noiembrie 2020, la ora 09:50 / Publicat în Comunicate AJF / 360 vizualizări

Carantina in judetul Sibiu

 Va informam ca in conformitate cu hotararile 84,85,86/13.11.2020 Comitetului Judetean  pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca incepand din data de 16.11.2020 ora 05:00 vor intra in carantina urmatoarele localitati:municipiul Sibiu,orasele Cisnadie si Talmaciu,comuna Selimbar.

In aceste 4 localitati conform Art 5,punctul 8 "se interzic toate activitatiile si competitiile sportive,individuale sau colective care se desfasoara in spatii inchise sau deschise,cu exceptia celor profesioniste organizate de federatiile de profil".

Astfel singurul club de fotbal care poate continua activitatea este Asociatia Fotbal Club Hermannstadt Sibiu doar cu jucatorii care fac parte din lotul echipei de liga 1 care participa la o competitie profesionista si efectuaza periodic teste Covid conform Protocolului de Desfasurare a Competitiei elaborat de FRF conf.pct.8.

Cluburile participante in campionatul national Liga 3:Asociatia Fotbal Club Hermannstadt 2,Asociatia Club Sportiv Viitorul Selimbar si Club Sportiv Magura Cisnadie,nu mai pot continua activitatea sportiva,jocurile oficiale programate pentru anul 2020 au fost disputate.

De asemenea nu mai pot continua activitatea sportiva restul cluburilor/asociatiilor sportive din cele 4 localitati carantinate afiliate la FRF si AJF Sibiu acestea neparticipand in prezent la nici o competitie conf.pct 8.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP