INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL

23 Octombrie 2022, la ora 19:52 / Publicat în Comunicate AJF de Ioan Duma / 299 vizualizări

INTERLIGA NAŢIONALĂ DE FOTBAL

 Competiția "Interliga Natoinala de Fotbal se organizează la nivel județean – interjudețean, zonal și cu finalitate națională prin Interliga de Iarnă Trofeul Gheorghe Ola – Trofeul Gheorghe Ene organizată de către FRF. Interliga Națională de Fotbal - ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă U7 (n. 2016), U8 (n. 2015), U9 (n. 2014) și U10 (n. 2013).

Inscrierea in competitie se face obligatoriu prin intermediul platformei online https://impreunasuntemfotbal.ro/competitii-grassroots-home/ pana la data de 01 noiembrie 2022.

Cluburile care aleg sa foloseasca Formularele de înscriere, le vor depune până la data de 01 noiembrie 2022 la sediul AJF Sibiu.Cluburile au obligativitatea de a depune la AJF Sibiu formularele cu jucătorii participanți la competiție, înainte de începerea acesteia.

Pentru a participa în competiție un club trebuie să aibă patru echipe, câte una pentru fiecare categorie de vârstă U7, U8, U9 și U10.Se acceptă ca 2,3 sau 4 cluburi să se asocieze cu grupele pe nivel de vârstă astfel încât să formeze un întreg de 4 echipe.

Sunt inscrise direct in competitie cluburile din judetul Sibiu afiliate la FRF si anume:AFC Hermannstadt Sibiu,CSC Selimbar,AS FC Interstar Sibiu,CS Alma Sibiu,ACS Medias 2022.

Gasiti aici regulamentul competitiei.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP