Academia Nationala de Fotbal

06 Octombrie 2022, la ora 15:52 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 444 vizualizări

Academia Nationala de Fotbal

 

Academia Națională de Fotbal a deschis înscrierile pentru o nouă ediție a cursului de instructor sportiv!

În perioada 3-21 octombrie au loc înscrierile pentru o nouă ediție a cursului de instructor sportiv, în urma cărora absolvenții primesc o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației.

Instructorul sportiv provine din rândul practicanților sportului de performanță legitimați la asociații, cluburi sportive, dar și din rândul absolvenților de licee cu program sportiv sau licee cu clasă specială de sport. Activitatea de instructor sportiv se derulează în bazele sportive ale federațiilor sportive naționale, cluburilor și asociațiilor, aflate în aer liber sau în interior, terenuri de sport, săli de antrenament.

Această ocupație reprezintă prima treaptă de pregătire în vederea accederii la calificarea de antrenor.

Cursul organizat de ANF are o durată de 5-6 săptămâni și se va desfășura la sediul Federației Române de Fotbal (partea teoretică), respectiv pe terenurile de fotbal din apropierea Arenei Naționale (partea practică).

La examenul final vor lua parte cursanţii care au respectat termenii contractului de formare profesională, examen ce se va susţine în prezenţa comisiei de evaluare din partea Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților a Municipiului București. Atât examenul teoretic, cât şi examenul practic se va susţine în aceeaşi zi.

 

Toate detaliile cursului, precum și lista documentelor necesare la înscriere, sunt disponibile AICI.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP