Comisia de Disciplina

30 August 2017, la ora 16:11 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 464 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (pentru cumul de avertismente):

- Catruna Valentin - junior (ACS Astra Plosca).

2. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 30 lei (pentru impiedicarea inscrierii unui gol in postura de ultim aparator):

- Chirescu Laurentiu - senior (ACS Astra Plosca). 

3. Jucatori suspendati 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei fiecare (pentru lovirea in mod intentionat a unui adversar, fara vatamare fizica):

- Diaconu Constantin - senior (CS Metalul Peretu), Grosu Iulian - senior (ACS Ajax Botoroaga).

4. Oficiali sanctionati:

Pentru ca s-a trecut in raportul de arbitraj cu dubla calitate (delegat/antrenor), Voicu Iulian - delegat FCM 2 Alexandria se suspenda 1 (unu) joc si penalizare 50 lei.

5. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 6 (sase) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa ACF Dunarea Zimnicea se penalizeaza cu 60 lei.

Pentru neintocmirea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

- ACS Astra Plosca, ACS Ajax Botoroaga.

Pentru vestiare neigienizate, echipa ACS Draganesti Vlasca se penalizeaza cu 150 lei.

In urma sesizarii compartimentului tehnic cu nr.396/29.08.2017 privind restantele financiare acumulate de catre echipele din Liga 4, conform art. 2.18. ,Comisia hotaraste:

- echipele cu debite pana la 1500 lei (CS Viata Noua Olteni, CS Nanov, CS Metalul Peretu, ACF Dunarea Zimnicea, AS Tineretul Silistea, CS Rapid Buzescu, ACS Draganesti Vlasca,  ACS Astra Plosca si AS Viitorul Butesti) sunt obligate sa achite restantele financiare pana la data de 12.09.2017, in caz contrar nu vor mai fi programate in campionat;

- echipele  cu debite mai mari de 1500 lei (ACS Ajax Botoroaga, AS Atletic Orbeasca, CS Unirea Petrolul Vdele si FCM 2 Alexandria) sunt obligate sa achite restantele financiare pana la data de 19.09.2017, in caz contrar nu vor mai fi programate in campionat;

- echipele mai sus mentionate nu vor avea dreptul sa efectueze transferuri, legitimari, vize etc.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP