Comisia de Disciplina

10 Octombrie 2019, la ora 10:59 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 341 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

- Alexandrescu Alexandru - senior (AS Progresul Nenciulesti, Caraiman Gheorghe - junior (AS Viitorul Didesti, Ghinea Gabriel - senior (AS Old Boys Alexandria), Dan Andrei - junior (ACS Draganesti Vlasca), Arvat Gabriel - junior (ACS Ajax Botoroaga).

2. Jucatori suspendati 2 (doua) jocuri fiecare si penalizare dupa cum urmeaza (pentru lovirea in mod intentionat a unui adversar, fara vatamare fizica):- Badea Silviu - junior U15 (CSS 2 Alexandria), Iliuta Marius - junior U15 (ACS Dinamic Kids Videle), Gheorghe Cornel - junior (AS Viitorul Didesti). 

3.Oficiali sanctionati:

Pentru injurii si jigniri la adresa arbitrului, Pana Florin Ginel - oficial al echipei AS Steaua Spatarei se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei.

Pentru injurii si jigniri la adresa observatorului, in calitate de spectator, la jocul AS Progresul 2007 Bogdana - CS ASC Seaca, fiind recunoscut de catre oficialii jocului, Tanase Danut - presedinte AS Steaua Spatarei se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei.

4. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa AS Victoria Lunca se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, urmatoarele echipe se penalizeaza astfel:

- AS Avintul Stejaru - 50 lei;

- ACS Soimii Scrioastea - 100 lei (campionat si Cupa Romaniei).

Pentru lipsa fizica a antrenorului de pe banca tehnica, echipa CS Vitanesti se penalizeaza cu 150 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de Cupa Romaniei cu AS Vulturii Mereni, echipa CS Olteni -Teleorman pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 400 lei;

Pentru neprezentarea la jocul de Cupa Romaniei cu AS Progresul 2007 Bogdana, echipa AS Teleormanul Troianul pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 400 lei;

Pentru neprezentarea la jocul de Cupa Romaniei cu AS Dinamo Bogdana, echipa CS Vointa Salcia pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 400 lei;

Pentru neprezentarea la jocul de campionat cu ACS Astra Plosca 2, echipa CS Vointa Salcia pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 300 lei;

Pentru descompletarea echipei sub numarul minim de jucatori, fapt ce a dus la intreruperea definitiva a jocului AS Progresul 2007 Bogdana - CS ASC Seaca in min 29, echipa CS ASC Seaca se penalizeaza cu 200 le iar rezultatul jocului se omologheaza cu scorul din teren, 4 - 0 in favoarea echipei AS Progresul 2007 Bogdana la momentul intreruperii.

In urma contestatiei depusa de echipa AS Vointa Saelele 2017 la jocul de juniori cu ACS Avintul Bragadiru, pentru substituire de jucatori, Comisia decide:

- admite contestatia ca intemeiata; echipa ACS Avintul Bragadiru se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 - 0 jocul (in teren 4 - 2 in favoaerea echipei ACS Avintul Bragadiru) si penaliizare 300 lei;

- pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Ancu Marian - delegat ACS Avintul Bragadiru se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

Pentru patrunderea unor spectatori ai echipei gazda pe terenul de joc si in zona vestiarelor, la finalul jocului, injurand si amenintand arbitrii, echipa AS Steaua Spatarei se sanctioneaza cu suspendarea terenului pentru 1 (una) etapa si penalizare 500 lei.

Pentru neasigurarea corespunzatoare a securitatii la terenul de joc, echipa AS Steaua Spatarei se penalizeaza cu 200 lei.

In urma incidentelor petrecute la jocul  de Cupa Romaniei, AS Gloria Dracsenei - AS Real Beuca, intrerupt definitiv in min 70 la scorul de 2 - 1 in favoarea echipei AS Real Beuca, datorita comportamentului nesportiv a doi jucatori ai echipei Real Beuca, aflati pe banca de rezerve, Comisia decide:

- Manea Adrian - senior AS Real Beuca se suspenda 6 (sase) jocuri si penalizare 500 lei (pentru injurii si incercarea de lovire a arbitrului);

- Ciobanu Costel - senior AS Real Beuca se suspenda 12 (doisprezece) jocuri si penalizare 500 lei -recidiva (pentru ca al luat loc pe banca de rezerve sub o alta identitate, fiind in stare de suspendare, recunoscut de catre oficialii jocului si pentru bruscarea arbitrului).

- Andrei Petre - delegat AS Real Beuca se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei pentru trecerea in raportul de arbitraj a unui jucator aflat in stare de suspendare, sub o alta identitate.

- rezultatul jocului se omologheaza cu 3 - 0 in favoarea echipei AS Gloria Dracsenei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP