Comisia de Disciplina

17 Octombrie 2019, la ora 05:55 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 596 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

- Danciu George - senior (ACS Flacara Contesti), Purcarea Ionut - senior (CS Metalul Peretu), Tomescu Stefan - junior (AS Viitorul Didesti).

2. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (pentru lovirea in mod intentionat a adversarului, fara vatamare fizica):

- Eftimie George - senior (AS Victoria Lunca). 

3. Jucator suspendat 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei (pentru injurii la adresa arbitrului):

- Olteanu Florin - senior (AS Tineretul Radoiesti).

4. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Metalul Peretu se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru contestatie netimbrata, echipa AS Avintul Stejaru se sanctioneaza cu avertisment.

In urma contestatiei depusa de catre echipa AS Viitorul Saceni, la jocul de juniori cu CS Vitanesti, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

- admite contestatia ca intemeiata; echipa CS Vitanesti se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 300 lei (in teren 8 - 1 in favoarea echipei CS Vitanesti);

- pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Chiriceanu Alexandru - delegat CS Vitanesti se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

In urma contestatiei depusa de catre echipa CS Metalul Peretu, la jocul de juniori cu AS Viitorul Butesti, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

- admite contestatia ca intemeiata; echipa AS Viitorul Butesti se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 300 lei (in teren 4 - 1 in favoarea echipei AS Viitorul Butesti);

- pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Garnita Petre - antrenor AS Viitorul Butesti se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

Pentru neplata restantelor financiare catre AJF, conform Hotararii comisiei din data de 25.09.2019, urmatoarele echipe (Liga 6) nu sunt programate in campionat pana la plata acestora:

- AS Tineretul Silistea, AS Spicul Balaci, CS Olteni-Teleorman, AS Real Beuca, ACS Unirea Brinceni;

- in urma solicitarii echipei ACS Flacara Contesti, comisia acorda termen de plata data de 29.10.2019, conform art.2.18.b. din Reg. disciplinar/capitolul penalitati. 

Pentru neprezentarea la jocul de campionat cu AS Teleormanul Troianul, echipa AS Real Beuca pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 300 lei;

Pentru neprezentarea la jocul de campionat cu AS Dunarea Islaz, echipa ACS Unirea Brinceni pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 300 lei;

Pentru neprezentarea la jocul de campionat cu CS ASC Seaca, echipa CS Vointa Salcia pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 400 lei;

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP