Comisia de Disciplina

31 Octombrie 2019, la ora 06:32 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 443 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

- Geabou Ionut - senior (AS Victoria Lunca), Bogatu Liviu - senior (ACS Draganesti Vlasca), Ghiuleaua Bogdan - junior (ACS Progresul Smirdioasa).

2. Jucator suspendat 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei (pentru injurii la adresa arbitrilor):

- Cirjan Constantin - senior (AS Recolta Sfintesti).

3. Oficiali sanctionati:

4. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a sase avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa ACS Ajax Botoroaga - juniori se penalizeaza cu 60 lei.

Pentru neprogramarea/neprezentarea la jocul cu AS Tineretul Silistea, echipa AS Real Beuca pierde cu 3 - 0 jocul, penalizare 1000 lei+excludere din campionat.

 In urma contestatiei depusa de catre echipa AS Progresul 2007 Bogdana, la jocul de cu AS Dunarea Islaz, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

- admite contestatia ca intemeiata; echipa AS Dunarea Islaz se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 600 lei (in teren 1 - 1);

- pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Ragabeja Puiu - delegat AS Dunarea Islaz se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

Contestatia depusa de echipei ACS Soimii Scrioastea la jocul cu CS Olteni-Teleorman, pentru substituire de jucatori, se respinge ca neintemeiata.

Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa ACS Soimii Scrioastea se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru neachitarea baremului de arbitraj si observare, echipa ACS Soimii Scrioastea se penalizeaza cu 200 lei si nu se programeaza la jocuri pana la achitarea acestuia.

In urma incidentelor grave petrecute la finalul jocului ACS Soimii Scrioastea - AS Steaua Rosie Maldaeni unde arbitrii si observatorul jocului au fost jigniti, injurati, amenintati si loviti de catre delegatul si un oficial al echipei ACS Soimii Scrioastea, Comisia decide:

- echipei ACS Soimii Scrioastea i se interzice organizarea jocurilor pe teren propriu pentru 6 (sase) etape si penalizare 500 lei;

- Calin Virgil - delegat ACS Soimii Scrioastea i se interzice desfasurarea oricarei activitati legate de fotbal pentru o perioada de 5 ani si penalizare 2000 lei;

- Sefu Marian - oficial ACS Soimii Scrioastea i se interzice desfasurarea oricarei activitati legate de fotbal pentru o perioada de 5 (cinci) ani si penalizare 2000 lei.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP