Comisia de Disciplina

14 Noiembrie 2019, la ora 08:00 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 552 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (pentru cumul de avertismente):

- Stancu Elisei - junior (ACS Vointa Dunarea Pietrosani).

2. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 30 lei (pentru impiedicarea inscrierii unui gol in postura de ultim aparator):

- Enculescu Madalin - senior (ACS Viitorul Videle).

3. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (pentru lovirea in mod intentionat a unui adversar, fara vatamare fizica):

- Ancu Marian - senior (ACS Vointa Dunarea Pietrosani).

4. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 100 lei (pentru injurii la adresa adversarului):

- Cotea Florin - senior (CS Flacara Calinesti).

5. Jucator suspendat 5 (cinci) jocuri si penalizare 500 lei (pentru injurii, amenintari si incercarea de lovire a arbitrului):

- Baltaretu Catalin - senior (AS Progresul Nenciulesti).

6. Echipe sanctionate:

Pentru neintocmirea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

- ACS Draganesti Vlasca, AS Tineretul Radoiesti.

Pentru neasigurarea securitatii la teren cu oameni de ordine, echipa AS Victoria Lunca se penalizeaza cu 150 lei.

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Nanov se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru neprogramarea/neprezentarea la jocul de campionat cu AS Vedea, echipa ACS Soimii Scrioastea pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 400 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu AS Gloria Merisani, echipa AS Viitorul Blejesti pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu AS Flamura Albastra Segarcea Vale, echipa CS Vitanesti pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul cu AS Dinamo Bogdana, echipa CS Vointa Salciaa pierde cu 3 - 0 jocul, penalizare 1000 lei + excludere din campionat (a III-a neprezentare).

Pentru neprezentarea la jocul cu AS Steaua Rosie Maldaeni, echipa AS Vulturii Mereni pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 400 lei.

 In urma contestatiei depusa de catre echipa AS Viitorul Saceni, la jocul de juniori cu AS Progresul Nenciulesti, pentru substituire de jucatori, comisia decide:

- admite contestatia ca intemeiata; echipa AS Progresul Nenciulesti se face vinovata de substituire de jucatori, pierde cu 3 - 0 jocul si penalizare 300 lei (in teren 10 - 2 in favoarea echipei AS Progresul Nenciulesti);

- pentru introducerea de jucatori fara drept de joc, Vilcu Sandu - delegat AS Progresul Nenciulesti se suspenda 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei.

In urma  cererii de retragere din campionat a echipei AS Flamura Albastra Segarcea Vale, nr.4519/12.11.2019, Comisia decide:

- ia act de retragerea echipei din campionatul Ligii 5, editia 2019-2020;

- echipa AS Flamura Albastra Segarcea Vale se penalizeaza cu 1500 lei cnf. art.3.1.c. din Reg. disciplinar/cap. penalitati.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP