Comisia de Disciplina

28 Noiembrie 2019, la ora 09:51 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 578 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

- Voinescu Alin - junior (ACS Avintul Bragadiru), Catana Claudiu - senior (AS Progresul 2007 Bogdana), Tudor Aurel - junior (AS Viitorul Butesti).

2. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 100 lei (pentru injurii la adresa unui adversar):

- Ene Viorel - senior (ACS Atletic Orbeasca).

3. Jucator suspendat 3 (trei) jocuri si penalizare 200 lei (pentru injurii la adresa oficialilor jocului):

- Costache Ionel - senior (AS Spicul Balaci).

4. Jucator suspendat 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei (pentru incercarea de lovire a oficialilor jocului):

- Cirstoiu Stefan - senior (AS Spicul Balaci). 

5.Oficiali sanctionati:

Pentru injurii si jigniri la adresa arbitrului, Badea Valentin - delegat ACS Young Steaua Alexandria (juniori under 11) se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 150 lei.

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

- CS Rapid Buzescu, AS Unirea Mosteni, CS Flacara Contesti.

Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa CS Unirea Tiganesti - juniori se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru lipsa asistentei medicale, echipa AS Steaua Rosie Maldaeni pierde cu 3 - 0 jocul cu AS Vedea si penalizare 500 lei.

Pentru neprezentarea la jocul cu CS Olteni-Teleorman, echipa AS Teleormanul Troianul pierde jocul cu scorul de 3-0 si se penalizeaza cu suma de 300 lei.

Pentru neprezentarea la jocul  de juniori cu ACS Progresul Smirdioasa, echipa CS Vitanesti pierde jocul cu scorul de 3-0 si se penalizeaza cu suma de 300 lei.

Pentru descompletarea echipei sub numarul minim de jucatori, fapt ce a dus la intreruperea jocului de juniori AS Vointa Saelele 2017 - CS Unirea Tiganesti in min 62, comisia decide:

- rezultatul jocului se omologheaza cu scorul din teren, 7 - 2 in favoarea echipei CS Unirea Tiganesti la momentul intreruperii;

- echipa AS Vointa Saelele 2017 se penalizeaza cu 150 lei. 

Contestatia depusa de echipa CS Metalul Peretu la jocul de juniori cu CS Rapid Buzescu, pentru substituire de jucatori, se respinge ca neintemeiata.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP