Comisia de Disciplina

05 Decembrie 2019, la ora 09:30 / Publicat în Comunicate AJF / 300 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (pentru cumul de avertismente):

- Badan George - senior (AS Steaua Spatarei), Anton Iustin - junior Under 15 (AFC Turris Oltul Turnu Magurele), Capraru Marius - junior (AS Recolta Sfintesti).

2. Oficiali sanctionati:

Pentru jigniri si proteste la adresa oficialilor jocului, Piticu Relu - delegat AS Victoria Draganesti de Vede se suspenda 2 (doua) jocuri si penalizare 200 lei.

3. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 6 (sase) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Metalul Peretu se penalizeaza cu 60 lei.

Pentru neintocmirea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa ACS Tineretul Suhaia - juniori se penalizeaza cu 50 lei. 

Pentru descompletarea echipei sub numarul minim de jucatori, fapt ce a dus la intreruperea jocului de juniori AS Vointa Saelele 2017 - CSM Alexandria 2 in min 15, comisia decide:

- echipa AS Vointa Saelele 2017 pierde cu 3 - 0 jocul si se penalizeaza cu 150 lei. 

Pentru contestatie neintemeiata, echipa AS Viitorul Saceni - juniori se sanctioneaza cu avertisment.

 In urma sesizarii Compartimentului competitii cu nr.429/04.12.2019 cu privire la debitele financiare pe care le inregistreaza la aceasta data echipele din Liga 4 si Liga 5, comisia hotaraste:

- acorda termen pentru achitarea restantelor financiare data de 20.12.2019 (echipele nu trebuie sa inregistreze debite financiare la final de an 2019);

- echipele care nu achita restantele financiare pana la data mai sus mentionata, vor suporta prevederile regulamentare (neprogramare, scaderea de puncte,etc).

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP