Comisia de Disciplina

05 Martie 2020, la ora 13:04 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 470 vizualizări

Comisia de Disciplina

1. Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (pentru cumul de avertismente):

- Ciocanel Marian - senior (AS Viitorul Blejesti).

2. Jucatori suspendati 2 (doua) jocuri si penalizare 100 lei fiecare (pentru jigniri la adresa oficialilor jocului):

- Tartau Adrian - junior (AS Viitorul Didesti), Cristea Marius - senior (ACS Avintul Bragadiru).

3. Oficiali sanctionati:

Pentru refuzul de a semna raportul de arbitraj la sfarsitul jocului, fapt motivat in fata comisiei, Cristea Beniamin - delegat ACS Draganesti Vlasca se sanctioneaza cu avertisment si penalizare 100 lei.

4. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

- AS Gloria Merisani, ACS Avintul Bragadiru, AS Avintul Stejaru. 

Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa AS Victoria Lunca se penalizeaza cu 50 lei.

Pentru neasigurarea corespunzatoare a securitatii la terenul de joc, echipa AS Steaua Spatarei se penalizeaza cu 200 lei.

Pentru lipsa fizica a ntrenorului de pe banca tehnica, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 150 lei fiecare:

- CS Vitanesti, ACS Viitorul Videle, AS Flamura Albastra Segarcea Vale.

Pentru vestiare neigienizate, echipa ACS Atletic Orbeasca se penalizeaza cu 150 lei.

In urma incidentelor petrecute la finalul jocului de seniori AS Avantul Stejaru - CS Metalul Peretu, unde mai multi spectatori ai echipei gazda au lovit oficialii jocului, comisia decide:

- echipa AS Avintul Stejaru se sanctioneaza cu suspendarea terenului propriu pentru4 (patru) jocuri si penalizare 2000 lei  (pentru patrunderea unor spectatori ai echipei gazda pe teren care au lovit oficialii jocului,arbitri si observator);

- pentru neasigurarea corespunzatoare a securitatii la terenul de joc, echipa AS Avintul Stejaru se penalizeaza cu 200 lei;

- pentru aruncarea cu obiecte in terenul de joc, fara sa-si atinga tinta, echipa AS Avintul Stejaru se penalizeaza cu 300 lei.

- pentru neafisarea insemnelor sponsorului campionatului judetean, echipa AS Avintul Stejaru se penalizeaza cu 100 lei.

Comisia ia act de referatul secretarului CSTJ, nr.22/02.03.2020, cu privire la cazul Botea Marian vs ACS Unirea Brinceni avand ca obiect solicitare drepturi financiare restante si decide:

- sanctioneaza echipa ACS Unirea Brinceni cu interzicerea dreptului de a legitima si transfera jucatori pe o perioada de 15 zile, avand obligatia de a achita drepturile financiare cuvenite antrenorului conform art.24.b.c. din RSTJ.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP