Comisia de Disciplina

25 Mai 2023, la ora 09:58 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 403 vizualizări

Comisia de Disciplina

1.Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (cumul de evertismente):

- Anton Catalin – junior (CSL Nanov), Bodirlau Adrian – senior (ACS Tineretul Suhaia).

2.Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 30 lei fiecare (impiedicarea unei situatii clare/evidente de inscriere a unui gol):

- Vlad Sandica – senior (AS Tineretul Ciolanesti 2020), Mohora Robert – senior (CS Viitorul Lunca), Cirjan Constantin Gabriel – senior (AS Recolta Sfintesti).

3.Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (atac violent asupra unui adversar, fara vatamare fizica):

- Petcu Adrian – senior (CS Viitorul Piatra).

3.Jucator suspendat 8 (opt) jocuri si penalizare 300 lei (scuiparea arbitrului):

- Cirjan Marian Laurentiu – senior (AS Recolta Sfintesti).

4. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 7 (sapte) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, echipa CS Flacara Calinesti se penalizeaza cu 70 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu ACS Dinamic Kids Videle, echipa ACS Steaua Spatarei pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru parasirea terenului de joc inainte de expirarea timpului regulamentar (min.36), fapt ce a dus la oprirea definitiva a jocului CS Metalul Peretu – ACS Atletic Orbeasca, comisia decide:

- echipa ACS Atletic Orbeasca se penalizeaza cu 600 lei, rezultatul jocului se omologheaza cu scorul din teren, 3 – 0 in favoarea echipei CS Metalul Peretu la momentul intreruperii;

- Dragomir Anisor – antrenor ACS Atletic Orbeasca se suspenda 2 (doua) jocuri si penalizare 300 lei - pozitia in fata comisiei (pentru solicitarea retragerii echipei de pe teren). 

 

Pentru neprezentarea la jocul de seniori cu CS Steaua Rosie Bujoru 2021, echipa ACS Vointa Dunarea Pietrosani pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 400 lei.

 

Pentru afisarea  unui banner cu mesaj compromitator, calomnios care afecteaza imaginea fotbalului, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 1000 lei fiecare:

- AS Rapid Urluiu, ACS Flacara Lita.

 

Pentru afisarea unui banner cu mesaj compromitator,calomnios si adresarea de acuze de natura sa prejudicieze imaginea fotbalului prin mass-media, Cucurezeanu Florin – presedinte ACS Vointa Dunarea Pietrosani se sanctioneaza cu interzicerea orcarei activitati legate de fotbal pentru 6 (sase) luni si penalizare 2000 lei.  

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP