Comisia de Disciplina

31 Mai 2023, la ora 15:32 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 315 vizualizări

Comisia de Disciplina

1.Jucatori suspendati 1 (unu) joc si penalizare 10 lei fiecare (cumul de evertismente):

-Paraschiv Cristian – senior (ACS Oltul Plopii Slavitesti), Serban Dragos – senior (AS Viitorul Gratia), Badici Laurentiu – senior (AS Victoria Lunca).

2.Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 30 lei (impiedicarea unei situatii clare/evidente de inscriere a unui gol):

-Ghibirdic Cezar – senior (CSL Nanov).

3.Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (atac violent asupra unui adversar, fara vatamare fizica):

-Caldararu Alexandru – senior (ACS Avantul Bragadiru).

4.Jucator suspendat 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei (injurii la adresa oficialilor jocului):

- Cislariu Marius – senior (ACS Tineretul Suhaia).

5.Oficiali sanctionati:

Pentru injurii la adresa adversarilor, Turturica Paul – delegat ACS Steaua Spatarei si Gane Valentin – antrenor AS Victoria Lunca se suspenda 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei – pozitia in fata comisiei.

6. Echipe sanctionate:

Pentru primirea a 5 (cinci) avertismente pe parcursul aceluiasi joc, urmatoarele echipe se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

-ACS Viitorul Saceni, AS Inter Purani.

Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, urmatoarele echipe de juniori se penalizeaza cu 50 lei fiecare:

-CSL Nanov, ACS Avantul Bragadiru.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu CS Rapid Buzescu, echipa CS Vartoape pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul cu AS Gloria Merisani, echipa AS Viitorul Talpa pierde cu 0 – 3 jocul si penalizare 300 lei.

 In urma sesizarii Compartimentului competitii, nr.58/30.05.2023, cu privire la debitele financiare pe care le inregistreaza la aceasta data echipele din campionatul judetean, comisia hotaraste :

-echipele care inregistreaza restante financiare nu vor putea efectua transferuri, legitimari si vize pana la achitarea integrala a debitului.

  

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP