Comisia de disciplina

07 Iunie 2024, la ora 09:27 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 346 vizualizări

Comisia de disciplina

1.Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (cumul de evertismente):

-Cirjan Alexandru Gabriel – senior (AS Recolta Sfintesti).

2. Jucator suspendati 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei (injurii si amenintari la adresa arbitrului):

- Cirstoiu Lucian – senior (AS Spicul Balaci).

3. Jucator suspendat 8 (opt) jocuri si penalizare 500 lei (injurii si scuiparea arbitrului):

-Ciobanascu – Gheorghe Marius – senior (AS Spicul Balaci).

4. Oficiali sanctionati:

Pentru injurii la adresa oficialilor jocului, Calota Ilie – oficial AS Spicul Balaci se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei

5. Echipe sanctionate:

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu CS ASC Seaca, echipa ACS Steaua Spatarei pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu ACS Tineretul Suhaia, echipa AS Inter Purani pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 200 lei.

Pentru neprezentarea la jocul de seniori cu CSL Nanov, echipa ACS Avantul Bragadiru pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 700 lei.

Pentru neprezentarea la jocul cu AS Rapid Urluiu (seniori/juniori), echipa ACS Vointa Dunarea Pietrosani pierde cu 3 – 0 jocul, penalizare 1900 lei si excludere conform art.3.1.a. + art.4.1. din RD/cap.penalitati.

Pentru neprogramarea la jocul cu ACS Draganesti Vlasca (seniori/juniori), echipa AS Victoria Lunca pierde cu 3 – 0 jocul, penalizare 2000 lei si excludere conform art.3.1.a. din RD/cap.penalitati. 

 In urma sesizarii Compartimentului competitii, nr.90/04.06.2023, cu privire la debitele financiare pe care le inregistreaza la aceasta data echipele din campionatul judetean, comisia hotaraste :

 

-echipele care inregistreaza restante financiare nu vor putea efectua transferuri,contracte, legitimari si vize pana la achitarea integrala a debitului.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP