COMUNICAT

09 Mai 2022, la ora 14:26 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 552 vizualizări

COMUNICAT

 Invitație seminar ANAD | Prevenirea și combaterea dopajului în sport | Alexandria, 23.05.2022

Dragi parteneri,

Agenția Națională Anti-Doping are onoarea să vă invite la un seminar gratuit despre prevenirea și combaterea dopajului în sport. ANAD își propune să creeze o imagine mai clară asupra modificărilor ce se impun legislației naționale de referință în contextul deciziei statelor membre ale Consiliului Europei și Agenției Mondiale Anti-Doping de a avea o legislație unitară cu privire la prevenirea și combaterea dopajului în sport.

Seminarul se va desfășura luni, 23 mai, în orașul Alexandria, în intervalul 10:00-18:00.

Printre subiecte abordate vor fi noul cadru legal în contextul anti-doping (modificările din Legea nr. 310/2021 privind prevenirea si combaterea dopajului în sport), atribuțiile și responsabilitățile sportivului și ale personalului suport, contravenții și pedepse, noile modificări aduse de Legea 104/2008 (modificată prin Legea 219/2021) în ceea ce privește consumul de substanțe cu grad mare de risc, sălile de sport și politicile anti-doping.

Evenimentul se adresează personalului din direcțiile de sport județene, reprezentanților asociațiilor, federațiilor și cluburilor sportive, sportivilor, profesorilor de educație fizică și sport, medicilor sportivi, personalului asistent al sportivului și ofițerilor anti-doping.

Pentru înscrieri, vă rugăm să ne scrieți la [email protected] menționând numele participanților și organizația de care aparțin sau să ne sunați la 0742 469 467 - persoană de contact Alexandru Onica.

Toate celelalte detalii, precum locul exact de desfășurare, urmează să fie trimise participanților după înscriere, înainte de eveniment.

Totodată, vă rugăm să ne susțineți și să ne ajutați cu diseminarea informației către cei implicați în domeniul sportiv ce pot fi interesați de tema evenimentului nostru.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Christine Vișcoțel
Manager Proiect

 

 

 

Logo ANAD semnatura mail ro

Contact POCA

Tel/Fax: +40 21 3115541       
[email protected]      http://http://www.anad.gov.ro/
B-dul Basarabia Nr. 37-39, Sector 2, Bucuresti, 022103, Romania

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP