INFORMARE

13 Iulie 2022, la ora 14:29 / Publicat în Comunicate AJF de Stan Prodan / 426 vizualizări

INFORMARE

 Ne bucurăm să vă anunțăm, prin acest mesaj, că a fost lansată platforma FRF Coach, instrument digital important în sprijinul antrenorilor de la toate nivelurile din România.

În conformitate cu Strategia Tehnică a FRF din 2021, Federația Română de Fotbal a a creat un instrument online pentru toți antrenorii de copii și juniori din România, indiferent de grupa de vârstă cu care lucrează.

Platforma FRF Coach a fost lansată la Casa Fotbalului, pe 7 iulie 2022, cu sprijinul AMFB, într-un eveniment la care au participat aproximativ 130 de antrenori din București. Aceștia au asistat la prezentarea platformei, li s-au făcut cunoscute beneficiile utilizării FRF Coach în activitatea lor și s-au familiarizat cu modul de lucru.

FRF Coach este disponibil pe orice dispozitiv, laptop, telefon sau tabletă, și conține planuri de antrenament și modele de exerciții, adaptabile pentru fiecare grupă de vârstă. La fiecare exercițiu prezentat este specificat obiectivul și regulile acestuia, materialele necesare, animație video care explică exercițiul, imagini cu amplasarea materialelor de antrenament și poziționarea jucătorilor, precum și care sunt opțiunile pentru a-l face mai dificil sau mai ușor. Mai mult, antrenorii își pot crea un întreg plan de antrenament, pe o perioadă mai lungă.

În platforma FRF Coach se găsesc peste 7.600 de exerciții, în medie 600 pentru fiecare categorie de vârstă. De asemenea, sunt prezentate 996 de modele de sesiuni de antrenament și 121 de planuri de pregătire.

În perioada următoare, platforma FRF Coach va fi prezentată în țară, cu ajutorul dumneavoastră, al Asociațiilor Județene de Fotbal, tuturor antrenorilor din România.

Pentru acest lucru, FRF are nevoie de sprijin în ceea ce privește:

  • sala de eveniment care să găzduiască toți antrenorii din județ
  • videoproiector, internet, flipchart
  • un teren de fotbal în proximitatea sălii.

Dacă sunteți interesat să fiți parte din prima fază a proiectului, vă rugăm să îi contactați pe responsabilii de proiect:
Vlad Munteanu, Project manager, 
[email protected]
Tudor Palade, metodist, 
[email protected].

FRF COACH este disponibil la adresa: www.frfcoach.ro, dar și în Google Play, și App Store.

Vă mulțumim pentru sprijin, cele bune,

Echipa FRF

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP