Adunarea generala AJF Timiș din 09.12.2023

12 Decembrie 2023, la ora 11:43 / Publicat în Comunicate AJF de Ionel Poclid / 654 vizualizări

Adunarea generala AJF Timiș din 09.12.2023

 Sâmbătă, 9 decembrie 2023, cu începere de la ora 11:00, la Hotel Streliția, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Timiș, eveniment ce a adunat membrii afiliați ai AJF Timiș, cu o agenda care reflectă importanța și diversitatea activităților desfășurate în cadrul asociației.

Printre punctele de pe ordinea de zi s-au numărat constatarea întrunirii cvorumului, desemnarea celor trei persoane responsabile pentru întocmirea procesului verbal, precum și aprobarea ordinii de zi. Adunarea a început cu alocuțiunea domnului președinte al AJF Timiș, Romeo Malac, care a subliniat câteva dintre realizările din actualul mandate și a adus în atenție perspectivele de dezvoltare pentru viitor.

De asemenea, au fost discutate și aprobate aspect precum afilierile și dezafilierile unor membri ai AJF Timiș, iar hotărârile Comitetului Executiv și raportul privind activitatea administrației au fost prezentate în fața membrilor Adunării Generale și aprobate.

Evenimentul a inclus și prezentări din partea Comisiei Județene de Arbitri, Comisiei de Copii și Juniori, Comisiei de Competiții și Comisiei Tehnice, oferind astfel o imagine cuprinzătoare asupra activităților desfășurate în diversele domenii ale AJF Timiș.

Au fost prezentate și aprobate bilanțul contabil pentru anul 2022, anexele aferente, precum și descărcarea de gestiune pentru același an. A fost, de asemenea, aprobat bugetul de venituri și cheltuieli, iar Comitetul Executiv al AJF Timiș a primit descărcarea de gestiune.

Tot cu acestă ocazie au fost distribuite mingile (360 de mingi de joc Select, respectiv 120 de saci de mingi) achiziționate în cadrul proiectului "Împreună pentru dezvoltarea fotbalului timișean", proiect finanțat de AJF Timiș în colaborare cu Federația Română de Fotbal.

Domnul președinte, Romeo Malac, mulțumește tutoror membrilor afiliați pentru prezență și implicare și ii asigură de continuarea tuturor demersurilor menite să dezvolte AJF Timiș.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP